RELAX

janni-deler-relax-palmspringsDSC_6100
janni-deler-relax-palmspringsDSC_6119
janni-deler-relax-palmspringsDSC_6096
janni-deler-relax-palmspringsDSC_6116
janni-deler-relax-palmspringsDSC_6130

Relaxing day, feel like a new person!    Bik Bok glasses/ Lindex kimono/ Calzedonia bikini

Åh vilken skön och välbehövlig dag vi har haft! Startade dagen såhär, i Palm Springs vid en pool och massa palmer. Badade och tog det lugnt i någon timme och sen körde vi mot LA. Vi kom fram, åt lunch på stan och knallade runt lite innan vi lånade en ny bil och åkte till huset vi bor i. Får låna en killkompis hus här, kan vara det mysigaste huset jag bott i. Hotellet vi bodde på inatt var också riktigt mysigt, gillar verkligen den här delen av USA! Har haft en ganska lugn dag vilket vi båda behövde, nu ska vi sova några timmar och förhoppningsvis vakna upp med massa energi. Puss på er, hoppas ni får en härlig morgon! <3

//Oh what a nice and needed day we’ve had! Started like this, in Palm Springs by the pool and a lot of palm trees. Took a swim and chilled for an hour and then drove to LA. We arrived, had lunch in town and walked around a little before we got to borrow another car and went to the house we live in. Got to borrow a friends house here, may be the cosiest house I’ve ever lived in. The hotel we stayed at last night was also super cozy, really like this part of the US! Had a pretty calm day which we both needed, now it’s bed time and some sleep for a few hours, hopefully we’ll wake up rested with lots of energy. Hugs babes, hope you have a great morning! <3

10 reaktioner på “RELAX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.