HAT DAYS

janni-deler-hat-daysDSC_6207
janni-deler-hatdaysDSC_6212
janni-deler-hat-daysDSC_6212

Old hat/ RayBan glasses/ MakeWay jumpsuit (here!) -adlink/ Céline bag/ Replay boots

En LA-look jag hade på mig igår, tyckte hatt och boots passade in här. ;-) Jumpsuiten är superskön men lite skrynklig… Omöjligt att undvika när man lever i en stor resväska som man delar med någon haha! Vill alltså verkligen inte åka härifrån. På riktigt! Har nästan lite ångest, vill hänga i LA minst en vecka till och bara njuta av det här stället. Snart kommer Riley som vi lånat huset av, vi ska ut på en hike och sen käka någon härlig lunch innan vi ska börja röra oss mot flygplatsen. Ska försöka njuta så mycket jag bara kan! Har direktflyg till Stockholm vilket är skönt, planerar att sova hela resan. Håll tummarna! Puss <3

//An LA-look I wore yesterday, thought hat and boots suited this place. :-) The jumpsuit is really comfy but a bit wrinkled… Impossible to avoid when you live in a big suitcase that you share with someone haha! Really don’t want to leave this place. For real! Almost feel bad, want to hang out in LA for at least another week and just enjoy this place. Riley, the guy we borrow the house from, will arrive soon so we’re heading out for a hike and then a nice lunch before we leave for the airport. Will try to enjoy this place as much as I can until then! Have a direct flight to Stockholm which is nice, planning on sleeping the whole trip. Fingers crossed! Hugs <3

9 reaktioner på “HAT DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.