LOS ANGELES

janni-deler-losangelesDSC_6191
janni-deler-losangelesDSC_6195
janni-deler-DSC_6163
janni-deler-losangelesDSC_6197
janni-deler-losangelesDSC_6183
janni-deler-losangelesDSC_6187
janni-deler-hat-daysDSC_6201

Some snaps from LA!

Så, då är vi påväg hemåt igen. Galen resa! Känns som vi varit borta en månad men det har bara gått lite över en vecka sen jag lämnade Stockholm. Ja man kan ju inte säga att vi inte upplever något iallafall haha! Sista dagarna har nog varit de bästa, vi har haft det så otroligt mysigt. Resan från Vegas på den galna vägen (bilder kommer!), Palm Springs och sen LA. Jag tror faktiskt att jag hade kunnat flytta till LA ett tag, perfekt väder och mycket att göra. Får se om jag får med mig Jon på att prova i 3 månader. ;-) Om allt gått som det ska nu sitter vi på ett flyg påväg till Stockholm, sen har vi 1,5 timme på Arlanda innan vi åker vidare. Ska få träffa min syster igen, som jag saknar henne jämt. Hörs när vi landat, PUSS!

//So, now we’re on our way home again. Crazy trip! Feels like we’ve been away for a month but it’s just a bit over a week since I left Stockholm. Well you can’t really say we don’t explore things haha! The last couple of days have been the best, we’ve had such a great time. The drive from Vegas on the crazy road (pics will come!), Palm Springs and then LA. I actually think I want to move to LA for a while, perfect weather and lots of things to do. Have to ask Jon if he wants to join me and try for 3 months. ;-) If everything went as planned we’re now on a plane to Stockholm, then we have 1,5 hours at the airport before we go again. Will see my sister again, oh I always miss her. Talk to you when we land, HUGS!

9 reaktioner på “LOS ANGELES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.