EXPLORING

janni-deler-exploringDSC_5705
janni-deler-exploringDSC_5713

Seen so many places the last week, love to take walks and explore.

Känns lite konstigt att landa här hemma, öppna dörren till min lägenhet och se att allt ser exakt likadant ut som för några dagar sedan men jag har fått uppleva och sett så otroligt mycket sen sist jag låste dörren här. Nästan lite knäpp känsla! Herregud vad mycket vi har gjort de senaste dagarna, nu är jag helt slut av allt resande men också alla intryck. Jag ÄLSKAR att komma till nya ställen och vill se så mycket som möjligt. Soluppgång/nedgång är min absoluta favorit på dygnet. Har ju såklart inte blivit så mycket träning, jag har försökt gå ut på korta promenader och i LA gick vi en hike. Älskar att gå på hike, utsiken och känslan i benen. Hade med Aminosyror (min favorit från Femimal) och det är jag så glad för, enkelt att förbereda i bilen och ta med under promenaderna. Har fixat 20% rabatt till er nu, använd koden “JANNI20”. :-) Nu ska jag möta upp Klara och promenera här i Stockholm, skönt att gå på en välkänd väg och vila lite från massa nya intryck. Känns skönt att vara hemma! <3

//Feels a bit weird to land at home, open the door to my apartment that looks exactly the same as it did a few days ago but I’ve gotten to explore and see so many things since the last time I closed the door here. A weird feeling! Oh my we’ve done so much the last couple of days, I’m so tired after all the traveling but also all the impressions. I LOVE to go to new places and see as much as possible. Sun rise/set is my favorite part of the day. Of course it haven’t been much training, I’ve tried to go for short walks and in LA we went for a hike. Love to hike, the view and the feeling in the legs. Brought amino acids (my favorite from Femimal) and I’m so glad about that, easy to prepare in the car and during the walks. Got you guys a discount code with 20% off, use the code “JANNI20”. :-) Now I will meet up Klara for a walk here in Stockholm, nice to go on a walk where I know the way and get some rest from new impressions. Feels great to be home! <3

4 reaktioner på “EXPLORING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.