MARBELLA

janni-deler-marbellaDSC_6588
janni-deler-marbellaDSC_6587

Finally in Marbella!!

God morgon från Spanien och Marbella! Och god morgon från ett struligt internet som vanligt haha, slår aldrig fel… Spanien och internet verkar inte vilja funka för oss. ;-) Anyway, vaknade upp till blå himmel och sol. Vi kom fram ganska sent igår så gick och la oss sent, var lite seg imorse men nu börjar jag piggna till. Vi ska ut på en prommis nu sen är det internet-fix högst upp på listan. Efter det – pool och sol! Hörs snart babes, puss! <3

//Good morning from Spain and Marbella! And good morning from a tricky internet as usual haha, every time… Spain and internet really doesn’t want to work for us. ;-) Anyway, woke up to a blue sky and sun. We arrived pretty late last night so we went to bed late, was pretty tired this morning but now I’m starting to wake up. We’re going for a walk and then prio one is getting internet to work. After that – pool and sun! Talk soon babes, hugs! <3

4 reaktioner på “MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.