HAMMOCK

janni-deler-flower-skirt-fameandpartnersDSC_6235
janni-deler-flower-skirt-fameandpartnersDSC_6244
janni-deler-flower-skirt-fameandpartnersDSC_6295
janni-deler-flower-skirt-fameandpartnersDSC_6292
janni-deler-flower-skirt-fameandpartnersDSC_6277
janni-deler-flower-skirt-fameandpartnersDSC_6328

Brandy Melville top/ Fame&Partners skirt (here!)

Dags att flyga till Spanien! Tror nästan att ni har förstått hur mycket jag längtar dit nu. :-) Har väl tjatat hål i huvudet på er om det haha! Haft en riktigt härlig sista dag i Stockholm, träning, lunchdate och sol. På tal om sol, det här fotade vi i LA i huset vi lånade av en kompis, älskade det stället. Måste åka tillbaka snart, eller iallafall skaffa mig en hängmatta till huset i Spanien. Finns det något bättre? Hoppas man kan hitta någon, annars får jag prova mig på att virka en själv… ;-) Nu sitter jag och pappa på Arlanda och har käkat lite middag, vi flyger dit tillsammans vilket är skönt. Nån att snacka med under resan (stackars pappa). PUSS, hörs i SPAAAAIN imorgon!! <3

//Time to fly to Spain! I almost think you understand how much I want to be there now. :-) Guess I’ve talked so much about it so you’re probably tired of it haha! Had a great last day in Stockholm, workout, lunch date and sun. Talking about sun, we shot these in LA in the house we borrowed from a friend, loved that place. Need to go back there soon, or at least get myself a hammock to the house in Spain. Is there anything better? Hope I can find one, otherwise I’ll have to try and make one on my own… ;-) Right now me and my dad just had dinner at the airport, we’re flying there together which is nice. Someone to talk to during the flight (sorry dad). HUGS, talk to you in SPAAAIN tomorrow!! <3

12 reaktioner på “HAMMOCK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.