HAPPY PLACE

janni-deler-happy-placeDSC_5526
janni-deler-happy-placeDSC_5584
janni-deler-happy-placeDSC_5513
janni-deler-happy-placeDSC_5579
janni-deler-happy-placeDSC_5562

Glitter glasses/ Lindex kimono/ IvyRevel bathingsuit

God morgon på er! Hur mår ni? Jag mår så jäkla bra, äntligen känner jag mig pigg, fräsch och utvilad. Vaknade tidigt och åkte ner till pappa (som bor 5 min från oss med bil), vi tog en promenad vid stranden och körde lite intervaller i slutet. Nu har vi precis käkat frukost och väntar på våra gäster haha! Jon kunde inte sova inatt så han fick stanna hemma, stackaren. :-( Klara fyller år idag så hon får bestämma vad vi ska göra, har hört rykten om pool och sol. Kanske ska göra lite hemmagjorda daiquiris… Vi får se! Hittade de här bilderna från Vegas, som sagt så har jag sjukt mycket bilder kvar. Ska börja använda kameran här också, har glömt bort det helt. Puss babes, hörs senare! <3

//Good morning! How are you? I feel so freakin’ good, finally feeling energised, fresh and rested. Woke up early and drove down to my dad (he lives 5 min away from us by car), we took a walk by the beach and finished of with some intervals. Now we just had breakfast and waiting for our guests haha! Jon couldn’t sleep last night so he got to stay at home. :-( It’s Klara’s birthday today so she gets to decide what to do, heard some rumours about pool and sun. I may make us some home made daiquiris… We’ll se! Found these pics from Vegas, as I’ve said I have so many pics left to show you. Will start using my camera here too, totally forgot about it. Hugs babes, talk later! <3

16 reaktioner på “HAPPY PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.