REEBOK WINNER

Janni_Reebok_Part3_6
jannideler-reebok
JanniDeler_Reebok_Boxning4

My three looks for Reebok, and I finally picked a winner!

Nu har jag äntligen haft tid att välja ut en vinnare i Reebok/Stadium tävlingen. Det var inte lätt att välja kan jag säga, herregud vad många som var med och otroligt bra motiveringar. Som alltid, jag önskar jag kunde ge er alla ett presentkort så ni blev peppade och sugna på mer träning. <3 Får försöka hitta på något annat snart igen! :-) Vinnaren blev Christine med motiveringen: “Jag är större än normen och vill så gärna hitta formen. Kunna trivas med mig själv och njuta av livet, jag hoppas och tror på att Stadium kan hjälpa mig ta klivet.” Vi kontaktar dig via mail, stort grattis fina du och bra jobbat ni andra! Nu ska vi snart laga tacos, har haft en supermysig dag med grillning, sol och massa häng med tjejerna och Jon. PUSS! <3

//Now I finally had the time to pick out a winner in the Reebok/Stadium competition. It wasn’t easy to choose, my gosh it was so many of you who entered the competition with great motivations. As always, I so wish I could give all of you a gift card so you could get more motivated and ready for more training. <3 Have to figure something else out soon again! :-) The winner is Christine, I’ll contact you by email. Great job everybody! Now we’re soon making some tacos, had a great day with barbecue lunch, sun and lots of chill with the girls and Jon. HUGS! <3

2 reaktioner på “REEBOK WINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.