V DRESS

janni-deler-v-dressDSC_6809
janni-deler-v-dressDSC_6816
janni-deler-v-dressDSC_6802
janni-deler-v-dressDSC_6841
janni-deler-v-dressDSC_6860
janni-deler-v-dressDSC_6826
janni-deler-v-dressDSC_6849

Nelly dress (on sale – here!)/ Chanel bag/ Giuseppe Zanotti shoes

Här kommer min look från igårkväll, så skönt att klä upp sig lite och sminka sig för första gången sen vi kom hit. :-) Älskar ljuset här på kvällarna, ska försöka bli bättre på att ha på mig lite mer fotovänliga kläder så ni kan få lite sommarinspo. Gillar den här klänningen massor, gillar att den är kort fram och längre bak! Vi åkte in till Marbella stad och åt på en riktigt bra sushirestaurang, det var så otroligt gott med lite fräsch sushi. Vi kör ju mest grillning här, det är ju supermysigt det också men det var kul att gå ut och äta. Nu ska vi åka hemåt (grillade hemma hos pappa) och kolla film, kommer nog slockna ganska tidigt ikväll. Puss babes, ha en skön söndagkväll! <3

//Here’s my look from last night, so nice to dress up again and put make up on for the first time since we got here. :-) Love the light here in the evenings, from now on I’ll try to be better on wearing more photo friendly clothes so you can get some summer inspo. Like this dress a lot, the fact that it’s short in the front and longer in the back! We went to Marbella town and had food at a great sushi restaurant, it was so good with some fresh sushi. We mostly have barbecue here, it’s super cozy too but it was fun to go out for dinner. Now we’re going home (had barbecue at my dads place) and watch a movie, guess I’ll fall asleep early tonight. Hugs babes, have a cozy sunday night! <3

23 reaktioner på “V DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.