FAIL MOMENT

DSC_6753
janni-deler-failDSC_7047
janni-deler-failDSC_7050
janni-deler-failDSC_7057
janni-deler-failDSC_7053

Our ride ended up with no batteries in the hill after our workout…

 God morgon! Hur mår ni? Jag har träningsvärk i hela kroppen, och typ mest i vaderna… Jon har skaffat sig en golfbil här som vi ska klara oss på hela sommaren, vi har ingen “vanlig” bil här så det är den vi ska åka runt med. :-) Älskar den, så rolig att köra men vi stötte på ett problem igår. När vi hade tränat och lunchat så skulle vi åka hemåt, alla var helt slut efter träningen men vi märkte att den började bli lite seg. Såklart så tog batteriet slut, som tur var så var vi nästan hemma men vi hade en låång uppförsbacke kvar. Det var bara hoppa av och putta upp den, Klara stannade kvar i bilen och styrde och vi andra puttade på. Det blev som ett extra träningspass och mina vader värkte så sjukt mycket när vi var uppe. Nu är den laddad och redo iallafall så vi hoppas det inte händer igen haha! Nu ska vi dra och träna igen, hörs sen <3

//Good morning! How are you? My entire body is sore from the training, mostly my calfs… Jon got himself a golf car that we can use here this summer, we don’t have a “normal” car here so this is the one we’re going in. :-) Love it, it’s so fun to drive but we had a problem yesterday. When we were done training and had lunch we were going home, we were all tired from training but we noticed the car started to get tired too. Of course the battery died, luckily we were almost home but we had a looong hill left. We had to jump off and start pushing it, Klara stayed in the car to steer and we pushed. It was like an extra workout and my calfs were so tired when we made it. Now it’s charged with full battery and ready so hopefully it won’t happen again haha! Time for workout, talk later <3

12 reaktioner på “FAIL MOMENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.