Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:54 | June 15, 2015

FAIL MOMENT

DSC_6753 janni-deler-failDSC_7047 janni-deler-failDSC_7050 janni-deler-failDSC_7057 janni-deler-failDSC_7053

Our ride ended up with no batteries in the hill after our workout…

 God morgon! Hur mår ni? Jag har träningsvärk i hela kroppen, och typ mest i vaderna… Jon har skaffat sig en golfbil här som vi ska klara oss på hela sommaren, vi har ingen “vanlig” bil här så det är den vi ska åka runt med. :-) Älskar den, så rolig att köra men vi stötte på ett problem igår. När vi hade tränat och lunchat så skulle vi åka hemåt, alla var helt slut efter träningen men vi märkte att den började bli lite seg. Såklart så tog batteriet slut, som tur var så var vi nästan hemma men vi hade en låång uppförsbacke kvar. Det var bara hoppa av och putta upp den, Klara stannade kvar i bilen och styrde och vi andra puttade på. Det blev som ett extra träningspass och mina vader värkte så sjukt mycket när vi var uppe. Nu är den laddad och redo iallafall så vi hoppas det inte händer igen haha! Nu ska vi dra och träna igen, hörs sen <3

//Good morning! How are you? My entire body is sore from the training, mostly my calfs… Jon got himself a golf car that we can use here this summer, we don’t have a “normal” car here so this is the one we’re going in. :-) Love it, it’s so fun to drive but we had a problem yesterday. When we were done training and had lunch we were going home, we were all tired from training but we noticed the car started to get tired too. Of course the battery died, luckily we were almost home but we had a looong hill left. We had to jump off and start pushing it, Klara stayed in the car to steer and we pushed. It was like an extra workout and my calfs were so tired when we made it. Now it’s charged with full battery and ready so hopefully it won’t happen again haha! Time for workout, talk later <3


12 kommentarer12 kommentarer om “FAIL MOMENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, aj aj. Segt! Men ni får se det som ett träningspass =)

  Reply
 • Åh nej! Haha! Jag fick stopp mitt i en långdragen backe på E20 med min då 2-åriga häst i transporten bakom. DET var stressigt det, haha! Vi fick koppla loss transporten med hästen i i väggrenen och byta bil och sedan putta en SAAB 9000 uppför backen till busshållplatsen, minns träningsvärken i låren och vaderna än idag (6 år senare) som något av det värsta jag varit med om, haha! :D

  Reply
 • Hahaha stackare!!! Fy, håller med… Känner fortfarande i vaderna! ;-) Kram!

  Reply
 • HAHA, fy fan! jag hade ba “skit i golfbilen, jag ringer en taxi”, haha. Men ni fick kanske träna lite annorlunda muskler iaf ;) KRAM!

  Reply
 • Åh så typiskt, men vilken fantastisk kamera! Första bilden är ju helt otrolig!Kram

  Reply
 • alltså är huset camo-målat på riktigt??

  Reply
 • Hahaha yep! ;-)

  Reply
 • Nice pics =)
  kiss from Italy
  http://blamod.com

  Reply
 • Vilket härligt inlägg! älskar Din blogg! kika gärna in på vår tvillingblogg…
  http://wlaukkanens.se

  Reply
 • Hei! Hvilket kamera bruker du og hvordan redigerer du bildene dine/program? Takk for svar :-) du har en kjempe fin blogg!

  Reply
 • Nikon D750 använder jag och redigerar i Lightroom. :-) Tack fina du! <3

  Reply
 • Haha så jobbigt, men bra med lite extra träning ;)

  Reply