BACK ON TRACK

janni-deler-backontrackDSC_6944
janni-deler-backontrackDSC_7006
janni-deler-backontrackDSC_6981
janni-deler-backontrackDSC_6966
janni-deler-backontrackDSC_6998
janni-deler-backontrackDSC_7012

So tired and all dirty after our workout today…

Så otroligt skönt att träna igen, vi körde helt slut på oss själva. Vi körde i lag vilket var kul, tycker det är så sjukt kul när man får peppa varandra. :-) Även om jag ser riktigt smutsig ut så är det precis sånt jag menar med att jag gillar när det kommer till grisig träning, haha! Vi åkte direkt och käkade efter så vi satt ett gäng som var smutsiga och riktigt “fräscha”. Har varit sådär skönt trött i kroppen efter och hela dagen, Klara och Jon somnade i soffan när vi kom hem. ;-) Vi ska köra imorgon igen, även om jag kommer ha träningsvärken från hell säkert. Nu ska vi grilla, hörs sen! <3

//Felt so good to workout again, we got so tired. We did it in teams which was fun, think it’s so much fun when you get to do it together and cheer for each other. :-) Even if I look super dirty this is the type of training I love, super hard and rough haha! We went straight to eat afterwards so we were a group of people that was dirty and “fresh”. Been tired in my body in a nice way all day, Klara and Jon fell asleep when we got back home. ;-) We’re going for it tomorrow again, even if I will feel sore in my entire body I guess. Time for some barbecue, talk later! <3

8 reaktioner på “BACK ON TRACK”

 • Netti says:

  Vad härligt med hårdträning :-D

 • Natalie says:

  Älskar din blogg!!!

 • Linnea says:

  Så skönt att vara igång igen :)

 • Ia says:

  Hej Janni, först vill jag bara säga att din blogg är grymt bra!
  Du är jättevackert och verkar som en trevlig person. Kunde du berätta hur du i vanliga fall brukar träna? Hur ser liksom ett vanligt pass ut för dej? Vad har du för löp-tips och muskeltips att göra hemma

  • Janni says:

   Hej fina du och tack, blir så glad! <3 Jag brukar köra väääldigt mixat, ska försöka få någon struktur nu så lovar jag att berätta mer. Senaste månaderna har jag lagt träningen helt på hyllan och det känner jag av nu när jag ska komma igång igen. ;-) Har tagit promenader och någon joggingtur bara. Kram!

 • Enelin says:

  Hey Janni, I just wanted to say that it’s so nice to read someone else’s experience with Crossfit! I, myself love Crossfit as well even if it really looks dirty and tough. After a workout I am always so dead and have dirt everywhere on me, so I can totally relate to your post :D It would be great to hear more about your workouts as well. Also one question, if you have time to answer..Do you combine Crossfit as a short but high intensity training with cardio training? Best of luck!

  • Janni says:

   Oh I love it, and here in Spain the crossfit gym is close to our home and we know everyone who works there so it makes it easy. :-) I will try to write more about it! :D I usually go for a walk in the morning (35-45 min) and then some kind of crossfit 4 days a week. It’s totally different every time, sometimes strength and sometimes more cardio. Hugs!

 • Julia says:

  You are just perfekt and such an inspiration! Thanks and greetings from Germany :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.