THIS MAKES ME SMILE

janni-deler-kimono-palm-tulumDSC_3437
janni-deler-beach-babesDSC00685
janni-deler-mexico-mixDSC_2977

Traveling and explore the world makes me smile, and especially with friends!

Som ni vet så älskar jag att resa, eller jag antar att ni vet det. :-) Finns inget som gör mig så glad som att åka runt och upptäcka världen. Om några år kommer jag nog resa betydligt mindre så jag försöker resa och se så mycket jag bara orkar nu. Att komma till en ny stad, en vit strand, till palmer eller till ett favoritresemål gör mig glad i hela kroppen. Berättade för några dagar sedan om samarbetet med Oral B, jag ska dela med mig av något som får mig att le och nu är det eran tur! Berätta i kommentarsfältet vad som får er att le så har ni chansen att vinna just det (värde 3000 kr) och en Oral B professional Care (pro) 7000 värd cirka 1500 kr. Ska bli så sjukt kul att läsa era kommentarer!! :D Puss på er <3

//As you know I love to travel, well I guess you know. :-) There’s nothing else that makes me as happy as going around and explore the world. In a few years I guess I’ll travel a lot less so I’m trying to go and see as much as I have the energy for now. To arrive in a new city, a white beach, to the palms or a favorite destination makes me happy in my entire body. Told you about a collab with Oral B, I’m sharing something that makes me smile and now it’s your turn! Tell me in the comment field what makes you smile and you have the chance to win that (worth 3000 sek) and an Oral B professional care (pro) 7000 worth 1500 sek. Can’t wait to read your comments!! :D Hugs babes <3

69 reaktioner på “THIS MAKES ME SMILE”

 • Ulrika says:

  Den person som får mig att le mest i hela världen är min pojkvän.
  Vi träffades för två år sedan på en internatskola i Norge. Sedan dess har vi varit tillsammans. Tråkigt nog så träffas vi inte så ofta som jag hade önskat – han bor i Norge och jag i Sverige, och om det inte är nog med det så ska han åka och plugga i Kanada i höst efter ett år av studier i London. Något som jag hade blivit såsåså glad av är om jag kunde bjuda med min pojkvän på en riktigt romantisk heldags-dejt innan han lämnar för Kanada i September. Jag kan bara föreställa mig hur mycket han hade uppskattat att få prova på vindsurfing i den kuststad jag bor – och sedan äta en lyxig middag på kvällen. Det hade verkligen blivit en WOW – dejt.
  Tack Janni för en fantastisk blogg och en otrolig tävling som denna. Jag ska hålla tummarna för att det går vägen för mig haha! Kram <3

 • Emma says:

  Något som får mig att le är när jag når mina mål! Mitt mål denna vår har varit att klara av en stor knäoperation samtidigt som jag skulle klara av att gå gymnasiet och gå ut med bra betyg. Och idag kan jag med ett stort leende på läpparna säga att jag har klarat det! Det har varit jobbigt och det är många dagar som jag känt att jag inte klarar det, men trots det har jag kämpat på och nu sitter jag här och har mitt sista sommarlov framför mig!
  Nu tycker jag att jag är värd någonting som gör att jag kan njuta och slappna av, som till exempel en dag på spa eller en god middag tillsammans med min pojkvän!
  Kram!

 • Caroline says:

  Jag vill vara med och tävla!

  Någonting som får mig att le är min mamma som är underbar och fantastisk! Trots att hon alltid sliter hårt med ett heltidsjobb (ett tungt sådant) i en annan stad än den vi bor i, små barn hemma och hushållssysslor, har hon alltid ett leende på läpparna. Hon är den som håller ihop allt och alla och får livet att fungera. Min mamma har gjort så otroligt mycket för mig och mina syskon och för att ge lite tillbaka skulle jag bjuda med henne på spa om jag vann. Hon skulle bli överlycklig!

  Brukar aldrig ha tur i tävlingar så nu håller tummarna för att jag vinner! :D Tack för en otroligt bra blogg Janni, den bästa enligt mig :) Kram!

 • Niklas says:

  Hur tjänar du pengar ? Mvh Niklas från Swedala

  • Janni says:

   Jag jobbar med mina sociala kanaler, gör plåtningar för företag bland annat och en del saker vid sidan om som jag inte kan berätta om ännu. Du har frågat väldigt många gånger nu :-)

 • Lovisa says:

  Jag ler som mest när jag får göra yoga. Jag har hållt på med yoga i många år nu och har blivit “frälst”. Yoga har hjälpt mig att bli frisk från min utbrändhet och hjälpt mig att lyssna mer på min kropp. Dessvärre blev jag allvarligt skadad i en ridolycka i januari och har inte kunnat jobba sedan dess, därav har jag förlorat inkomst och är rädd för att inte kunna fortsätta gå på yogan. Jag skulle vilja vinna för att kunna fortsätta med det som får mig att le och som får mig att må bra. Tack för en bra blogg! :)

 • Jennifer says:

  Att umgås med mina närmsta vänner och familjen. Oavsett vad, vilket humör jag är på, vad jag gått igenom så får de mig att le. Att det visar sin uppskattning till mig och berättar hur fin jag är ger mig ett leende som är svårt att tvätta bort.

 • Elmira says:

  Min make, Simon. För nästan exakt 1,5 år sedan blev han min man och jag har inte kunnat sluta le. Han är min klippa, min räddare, min bästa vän, min sötnöt och mitt allt. Utan honom vore jag ingenting. Han får mig att må bra avrje dag, även om livet är tufft, bara genom att hålla om mig och ge mig en kyss. Denna man alltså. Min man!

 • Maria says:

  Den andra augusti 2012 fick jag den största leende man kan ha. Min lillebror kom till mitt liv och mitt leende kunde inte vara större. Då märkte jag var lyckan var. Nu, nästan 3 år senare har jag fortfarande samma leende som den dagen och lyckan bara växer och växer som min lillebror! !!

 • Sandra Jawad says:

  Det som får mig att le på insidan är min familj, vänner samt nära och kära när de är lyckliga och glada! Även mig själv får jag ett leende av, du är bra Sandra! Ett leende på insidan är dubblet så värt som ett på utsidan. Att våga älska, framförallt sig själv.
  Det som får mig att le på utsidan är resor, träning, att lära mig nya saker, äventyr, massage och värme :)

 • Emy says:

  Att ha något att se fram emot får mig att le! Älskar precis som du att resa och det gör mig så himla glad att ha en lång sommar framför mig. En sommar fylld med både planer och möjligheter att göra helt spontana saker. Är det något som får mig att bli av med åldersnojan och paniken inför framtiden så är det helt klart att upptäcka nya saker med härliga människor :-)

 • Anja says:

  It’s that first dip in the sea of the year, feeling the salt and the scent of the water…. Writing this makes me smile, too! :)

 • Kaisa says:

  Något som får mig att le är när min mamma är lycklig och avslappnad. Detta händer tyvärr inte ofta då hon arbetar väldigt hårt på en väldigt kritiserad arbetsplats. Hon försörjer mig och min lillebror och har gjort det i väldigt många år då vår pappa gick bort. Min mamma är väldigt stressad då hon jobbar väldigt hårt, som jag sa, samtidigt som hon kör min bror till och från hockeyträningar, lagar mat, håller huset i skick, tränar på friskis & svettis och samtidigt ska finnas till för mig och hennes omgivning. Jag har aldrig hört henne klaga fastän pengarna vara knappt i slutet av månaden :-) Hon är grym och när hon väl sätter sig ner och är nöjd, då finns det inget större leende på mina läppar!

 • Amanda says:

  Det som får mig att le mest just nu är att jag äntligen hunnit uppfatta att jag känner mig lycklig igen. Tog mig ur ett destruktivt förhållande vid årsskiftet och sedan dess har allting mer eller mindre varit som en dimma. Både av saknad och av lättnad. Men när jag häromdagen kom på mig själv att dricka drinkar alldeles för sent på en bar vid medelhavet med mina två bästa vänner och skratta tills magen knöt sig. Ja, då log jag. Log för att allting tillslut har en vändning. Nu är det fasiken min tur att vara lycklig! Kram! <3

 • Karin says:

  Något som får mig att le mycket är att se min familj le. Vi har gått igenom det mesta, tidiga dödsfall, psykisk ohälsa och sjukdomar. Men ändå kan vi sitta och skratta kring middagsbordet, faktiskt unna oss själva och känna att livet är ganska bra. Bara av att se mina bröder le, mamma och pappa bete sig som nykära med de där fjantiga leendena förgyller varje tuff dag som jag stöter på. Jag älskar min familj så himla mycket och det hade självklart varit dom jag tagit med mig på resan.

 • Robyn says:

  I love to travel too! There is nothing better than meeting new people, seeing new places, trying new food, and exploring. Totally on the same page :D

  http://www.skinnybelle.com

 • salla says:

  Sometimes I just stop to watch people and world around me. It makes me always smile to realize how wonderful the place we live in really is :-)

 • Nicki says:

  Visualizing me wearing my new Triangle* bikini makes me smile! I’m already saving money for my first one for a while now. Can’t even decide between Patti Daisy Days, Lily Strawberry Kiss or Black Neon-Orange Burst! Haha! Even writing this right now already makes ne smile! :-)
  Can’t wait for that moment to wear my first one at the beach on a nice summer day!

 • Kia says:

  Undrar,liksom Niklas här tidigare: Hur tjänar du pengar? Förutom av bloggen och sådana här reklamsamarbeten och liknande??

 • Oscar says:

  Något som får mig att le är den svenska skärgården. Varje gång jag sätter mig i båten bakom ratten, solen skiner, vinden blåser i ansiktet och man tar färd mot destinationen. Det som får mig att le är att åka snabbt på sjön och få ha en sån vacker vy runt om sig, med alla öar, grynnor och klippor. Svensk skärgård är något som jag har varit uppvuxen med och är något som ingen kan ta ifrån mig, ledbandet på min läppar finns varje gång jag lämnar hamnen.

 • Shima says:

  Det som får mig att le mest av allt är när min lillebror springer mot min famn när jag landat i flygplatsen. Jag flyttade utomlands för att plugga samma månad som lillebror föddes för 6 år sedan, och jag har varit så himla rädd för att han inte ska kunna knyta an till mig på riktigt. Han är världens finaste lilla pojke och jag saknar honom så otroligt mycket hela tiden. Att se honom eller ens höra hans röst får mig alltid att le :)

 • Lisa says:

  Det finns många olika saker som får mig att le, och en av dem är fotografering. Jag älskar att springa ut i skogen med kameran och stativet i högsta hugg, samtidigt som solen är på väg ner och har börjat färga molnen ljusrosa och orangea. Jag kan vara ute och fotografera i timmar, och jag tycker mycket om att leka med ljuset för att kunna fånga olika ögonblick och känslor på bild. Kameran jag använder mig av nu börjar visserligen bli lite gammal, och visst skulle det väl vara härligt med en lite nyare kamera, men jag springer hur som helst alltid hem från skogen med frusna händer, ett fullt minneskort och ett leende på läpparna.

 • Tilde says:

  Att andas frisk luft en kylig novemberdag. Höra att jag är speciell. Krama min hund. Känna sanden mellan tårna. Skratta så magen värker. Prova en ny chokladsmak. Ta ett första djupt andetag när jag kliver av flygplanet utomlands. Vakna av en lätt kyss på pannan. Nattbada. Träna och få känna endorfinerna spruta. Dansa hela natten och ta vara på varje sekund. Det är saker som får mig att bli extra lycklig. Kram

 • Netti says:

  Något som verkligen får mig att le riktigt stort är när min 5-åriga son säger sina roliga kommentarer :-D. Senast var det när han sa att “han vill ha stora tuttar så han kan trycka ihop dem så att det ser ut som en rumpa” :-D.

 • emma says:

  jag bor i Kanada, och har 5 systrar (en i Australien och ovriga 4 i Sverige) samt 4 syskonbarn och ett 5e pa vag. Tror inget gor mej gladare an facetime/skype med dessa sma godingar, och drommen vore att kunna flyga over till Sverige snart och krama om dom alla pa riktigt! <3

 • Anna says:

  En sak som alltid får mig att le är när jag fotar! Jag blir glad i hela kroppen och glömmer allt runt om kring för en stund! :)

 • Hannah says:

  För mig är det en någon som får mig att le, min pojkvän. Jag mådde ganska dåligt när jag först träffade honom, men han fick mig att må bra igen och efter tre och ett halvt år är han fortfarande den som får mig att må bra och le när allt annat suger. Han gör mig lycklig, på ett sätt ingen annan kan.

 • Yuri says:

  hanging out with ma inspiring homies and experiencing new places and lols.

 • Aly says:

  The smell of clean and fresh clothes right out the washing machine. OMG. It’s the small things in life.

 • rebecca says:

  Just nu går jag runt mest hela tiden med ett leende på läpparna. Varför? När man har kämpat dag och natt ett skolår för att få de betyg man strävar efter eller ens nå till godkänt, när man klarar det och sedan får sommarlov… då har man en anledning till att le.
  Tack för en bra blogg!!kramar

 • Det som får mig att le är när jag känner mig behövd av någon. Det kan vara inom jobbet, familjen eller för vad och vem som helst. Att få veta att man gör nytta för någon som verkligen behöver det känns fantastiskt!

 • Hanna says:

  Att varje dag få komma hem till min alldeles egna lägenhet som jag delar med min fina, omtänksamma och tålmodiga sambo. I den vardagliga stressen glömmer jag lätt bort att stanna upp och njuta av livet men med honom så känns det som att tiden stannar; med honom är jag lycklig.

 • Hanna says:

  Det är många saker som får mig att le i vardagen. Men förra veckan är en tid jag kommer minnas med ett stort leende på läpparna. Innan balen då jag och min pojkvän tog kort ihop hur han tittade på mig med sådan kärlek och glädje. Sedan på balen då jag fick gå längst röda mattan med allas blickar på mig och alla skratt med klasskompisarna på dansgolvet på kvällen. Jag har nog aldrig känt mig så vacker som jag gjorde den dagen. Sedan själva studenten då alla släktingar och en gammal vän kom på besök. Flaket då min klass dansade och sjöng. Hur alla mina vänner grät när jag sprang ut för det äntligen var min tur. Jag fick träffa alla mina nära och kära och jag fick äntligen ta studenten efter två års slit på International baccaluerate. Jag aldrig lett så mycket som jag gjorde de två dagarna!

 • Sofia says:

  Hästar, dom får mig att le. De finns inget bättre än att ta en tur på sin bästavän efter en dålig dag, de får mig att le åt livet för fan vad de är bra!

 • Eva says:

  The most wonderful smile is the one of my grandma and grandpa after she had beaten her cancer one week ago. She’s one of the toughest woman i know at a age of 76 shes been throuh a really hard time but everytime looking at her smile and being by her side, draws a big big big and proud smile on my face too!

 • Linnea says:

  Så underbart att resa, dock har jag aldrig gjort någon större resa :)

 • Diana says:

  Beautiful photos!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Therese says:

  För två somrar sen, kom jag min familj närmare än någonsin. Min lillebror var med i en olycka men hade änglavakt, men olyckan tog ändå hårt på alla, psykiskt. När jag var på botten ungefär 9 månader efter olyckan så kom världens finaste kille in i mitt liv och idag är det han och min fina underbara familj som får mig att le allra mest. När vi alla är samlade tillsammans, ler jag som mest!

 • Katarina Simonsson says:

  Det som får mig att le är min medvetenheten om hur jag lyckats vända odds som varit emot mig till förutsättningar som idag givit mig välmående och lycka. Vi har alla hör talas om “livets roulett” där tur och tillfälligheten avgör vilken chans i livet man får. Vilken plats man föds på och vart ens uppväxt sker, vilka människor som bygger ens primära grupp och trygghet. Jag har säkerligen för dem flesta andra inte det ultimata livet, och jag har fått kämpa, jobba och ta mig fram för att komma dit jag är idag. Tanken av att jag kan stanna upp och reflektera kring vad jag har, vad människor och upplevelser verkligen betyder är värdefull. Det som får mig att le är att jag alltid går MIN egna väg, att jag vågar jämföra mig för att skapa mig min egen lycka. Faktum är att vi alla har olika förutsättningar i livet, vi föds med ojämlika förhållanden och med orättvisa chanser, men att skapa sin egna lycka det kan alla göra, inget är omöjligt.

 • Jessica says:

  1) Den första koppen kaffe på morgonen (eh, finns det något bättre, tror inte jag behöver förklara mer)……

  2) Ljumna sommar kvällar (herregud vad jag saknat sommaren… Jag kan typ inte låta bli att drömma mig bort. Jag sitter här och suckar för mig själv och tittar ut. ”Vad GÖR JAG HÄR”? Bara hoppas sommaren kommer snart, vill kunna sitta ute hela nätterna och inte behöva frysa ihjäl)

  Kunde inte bestäma mig vilket av det som var bäst så delade med mig av båda! :)

 • caroline says:

  Något som får mig att le (och vika mig av skratt) är när hela mitt tjejgäng på 6 personer är samlade på en middag. Vad är man egentligen utan sina tjejkompisar? skulle älska att få bjuda dom på en helfestlig middag kram

 • Sophia Faxe says:

  Jag ler när jag får tillbaka cellprover och det visar att man är frisk. Så jag kan, precis som du Janni, fortsätta jakten på endless summer runt om i världen, möta nya människor och bli rik på upplevelser (med lite snö mellan varven, på ett par skidor och apres). Tjejer, gör era cellprov -det är viktigt ❤️

 • Amanda H says:

  Precis som du säger är det viktigt att le, inte bara för att omgivningen skall uppfatta dig som en go och glad person utan även ur ett egoistiskt perspektiv. När man ler, vet säkert alla ni andra, du Janni och jag att man blir lycklig och därför försöker jag le så mycket som möjligt (trots mitt komplex över mina tänder). Precis som jag skrev nyss har jag dock alltid haft komplex över mina tänder trots att jag endast är 16 är, och det var inte för ens jag träffade min pojkvän (vi har varit tillsammans i 2,5 år nu) som jag lyckades finna en acceptans i att dem faktiskt är rätt fina då han ständigt gav mig komplimanger för mitt leende. Som du, Oral B och alla andra läsare lan förstå är han en faktiskt kille som får mig att skratta och le VARJE dag, men sist men inte minst, känna mig bekväm i det. Utöver honom finns det såklart en mängd olika faktorer som spelar stor roll i min vardag och som är avgjörande hur vida mycket jag ler. För att bara nämna några spelar min familj en stor roll i det, där t.ex min lillebror med drag från autism och adhd spelar huvudrollen. Han har inte haft det lätt i dessa 8 år han har fått chansen att leva än så länge, han hänger inte med sina jämnåriga och ligger långt efter i utveckligen både vad det gäller den sociala kompetensen samt utbildningsförmågan. Detta har gjort så att jag har lärt mig uppskatta människor som dem är på en helt annan nivå, och tro det eller ej, han har lärt mig en del fina saker i livet då han är en kille som kan glimta till och göra stårdåd (som är oväntade för att vara honom) vilken minut som helst. Jag kan till exempel inte beskriva hur glad jag blir eller hur mycket han får mig att le, när han klarar av att räkna till 20 utan problem eller exempelvis skriva mitt namn utan att få den minsta hjälp, detta då räkning och bokstavering är oerhört svårt för honom. Hur som, jag skall inte vara en offerkofta. Han är trots allt världens finaste lillebror och precis som alla andra finns det även del själ klara saker som får mig att le. Dit hör till exempel, resor, vänner, min pojkvän, min familj, att jag vaknar frisk varje morgon, tv-serier, mitt landställer och många många fler saker. Jag ville dock förmedela att det finns så många små saker är i livet som vi måste lära oss uppskatta hos varandra, istället för att klaga på de misstagen och “felen” som vi gör eller de svårigheter vi föds med. För allt sådant hör till i livet, och jag tror inte att man kan vara lycklig och då exempelvis le mycket så vida man inte accepterar allt som man gjort eller är.

 • Sofia says:

  Min fantastiska bror får mig att le och skratta hela tiden. Han känner mig utan och innan och vet precis vad och hur han ska göra för att irritera mig vet han också vad han ska göra för att få mig att skratta. Det bästa är när vi skrattar tillsammans, då är livet komplett eftersom att det ger mig så mycket lycka och jag inser vilken brorsa jag faktiskt har plus vilket liv jag har med massa skratt. Många säger också att vi har samma mun, vilket gör det hela lite roligare när vi skrattar, eftersom att vi båda skrattar och ler på samma sätt haha.

  Hoppas du har det jättebra Janni. Kram :)

 • Paulina says:

  Det som får mig att le mest utav allt är att se och göra andra glada. Jag älskar att ge andra presenter, överasskningar och omtänksamhet. Jag blir själv glad en hel dag när jag vet kommer att göra någon annan glad. Det är så enkelt men så underbart att veta att jag gör något som får någon annan glad. Bättre glädje än det är svårt att hitta.

 • Ivanka Milikic says:

  Det som får mig att le är när jag blir stolt över mig själv. För att ha klarat en svår tenta, för att ha lyckats spara pengar till en efterlängtad resa, för att ha lyckats köpa en riktigt bra morsdagpresent osv. Sånna saker som gör mig nöjd och glad över mig själv så det liksom pirrar i magen, det är viktigt att komma ihåg och tacka sig själv och vara stolt över sig själv och det får mig att le lite extra.

 • Kajsa says:

  Min pojkväns leende är det finaste som finns
  Att göra honom glad, min prins
  När vi får resa ihop han och jag
  Förgyller det mitt liv var dag
  Jag vill uppfylla vår dröm om Arubas vita strand
  åka dit och sola, bada och hålla hans hand

 • Nina says:

  Det som får mig att le mest i hela världen? Jo det är min allra finaste bästa vän Antigona! Vi startade på samma jobb för ungefär 6 månader sedan och har sedan dess hängt ihop som piff och puff :D hon får mig alltid att le och drar iväg mig på roliga äventyr. Man ska ta vara på sina fina vänner, de växer inte på träd :)) kram till dig janni!

 • Ida says:

  Min familj, min pojkvän & mina vänner får mig att le. Det behöver inte vara så märkvärdigt. Ibland handlar det bara om att köpa massa onyttigt & frossa & skratta tillsammans framför någon serie eller film på tv. Att prata om allt & inget eller helt enkelt bara njuta av harmonisk tystnad. Att se min familj skratta & må bra får mig alltid att le. Att se min systers mage växa mer & mer gör mig otroligt glad. Ska bli moster i oktober & den tanken ger alltid världens största leende. Att vara nära min pojkvän gör mig lycklig. Oavsett humör eller hur dålig dagen än har varit så ger ovanstående mig alltid ett leende på läpparna.
  Puss & ha en bra dag
  (Hoppas att du orkar läsa allt, haha det blev väldigt mycket text)

 • Julie says:

  Hej JannI:) I think, what makes me happy at first places is, good weather and sun. :) I’m in such a better mood when the sun is out there and I love the warm feeling on my skin and sand between my toes.What’s better, right? That’s why, I love to travel and to explore new things.
  Secondly, I think my friends and family make me smile the most, because I feel so comfortable and loved surrounded by them, that it make’s me just happy and smile.
  But I think, a lot of things can actually crake a smile out of me , because I’m still a child by heart when it comes to surprises or small things, like ice-cream. :)
  A lot of smiles and laughter, so my teeth need to be well prepared for that:)
  Hugs, Julie

 • Det som får mig att le är min älskade farmor. Hon får mig alltid på bra humör, även när jag är nere på botten så drar hon mig upp till ytan av glädje. Vi har många underbara minnen tillsammans varav de flesta är fyllda med glädje.
  Förra sommaren planerade vi att åka på en resa tillsammans, men tyvärr blev det aldrig av. Att vinna en resa någonstans med min farmor vore därför helt underbart. Att få ta med henne på en utflykt skulle få mig att må så bra i magen och hjärtat. Jag lovar att vi båda skulle le, le stort.

  Kramar från Cassandra!

 • Lina says:

  Något som får mig att le och gör mig helt varm är när jag tänker tillbaka på, då jag, min pojkvän och syster sitter i slottskogsvallen, sommaren 2013, har picknick och väntar på att se Håkan Hellström spela. Året därpå, sommaren 2014, laddar och längtar vi redan när biljetterna släpps. Sedan kommer dagen vi längtat så mycket efter. Vi har picknick och laddar upp inför Håkan på Ullevi. Jag och mina två absolut favorit personer. Detta får mig verkligen att bara le och bli varm i hela kroppen, känslan när jag tänker tillbaka på det är bara full av lycka. Så det jag skulle vilja göra om jag vann är att ta med de två på en resa så vi får uppleva något magiskt i år igen.

 • Lina says:

  Jag är också en brud som älskar att resa, under de senaste två åren har jag besökt 13 olika länder.
  Något som får mig att LE/ASG är när ett internskämt dyker upp i huvudet när man sitter i kassan på Ica, och jobbar ihop ännu mer pengar till sina hotell/hostel nätter.
  Om 5 dagar sitter jag på ett plan till Kroatien med 10 brudar för att fira att vi fyller 25 i år, det är något som absolut får mig att LE !

  Vänner, resa mamma och pappa – Amen!

 • Jennifer says:

  Åh förstår precis känslan, jag älskar också att resa och får ett riktigt pirr av glädje i hela kroppen när man landat på en ny plats i världen! Och något som får mig att le är att få möta glada och trevliga människor, självklart familj och vänner men även att få ett leende från någon man möter på stan, smittar av sig så lätt, blir glad bara av att tänka på det!
  Hoppas du får en underbar resa med mycket sol och bad :) Kramar

 • Madeleine says:

  Det får mig att le är när jag får umgås med nära och kära.
  De får mig att må bra och att le och skratta, behöver inte skriva mer! ❤️

 • Det är många saker som kan få mig att le, till exempel en riktigt god trerätters middag, när man slipper skrapa rutorna på bilen, när man känner sig snygg och nöjd med det man ser i spegeln, när katten tittar upp på mig och är söt, när maken säger roliga saker och när föräldrarna vill bjuda på restaurang. Något som dock får mig att le från öra till öra, är vår jord! Jag Ä-L-S-K-A-R att resa runt på vårt vackra klot. Det finns liksom ingen hejd! Latinamerika är mitt favoritresmål, men jag älskar allt som har med nya kulturer att göra – både när det gäller mat, människor, länder och musik!

 • Alva says:

  Någonting som får mig att le är att fotografera!! Det kanske låter konstigt men det är faktiskt så att flera gånger när jag har fotograferat har jag insett att jag står och ler för mig själv, haha. Och när man får till den där perfekta bilden, med det perfekta ljuset, i det perfekta ögoblicket, aah vilken känsla! Det gör mig verkligen lycklig!! Jag tycker vi människor borde göra mer av det vi älskar så att vi får le så mycket som möjligt, för det är verkligen underbart. Därför hoppas jag att du har många fantastiska resor att göra framför dig! Massor med kramar <3

 • Therese says:

  Vad som får mig att le är min älskade dotter på 1,5 år! Vi har haft ett tungt år med sjukdom i familjen men hon får mig att le och orka varje dag!

 • Rebecka says:

  Tänk dig att du vaknar upp i din säng och det allra första du ser är de svaga ljusen från ljusstaken i fönstret. Det allra första jag känner och märker är doften av kryddnejlika i hela huset. Jag är ännu inte vaken nog för att låta morgontankarna ta plats, men en tanke slår mig direkt. Det är julafton. Just i den stunden finns det inget annat än ett leende på mina läppar och det finns inget annat än ren lycka i bokstavligen hela kroppen. Jag hoppar direkt upp ur sängen för att skruva på persiennerna och jag ser en syn som jag vet är varenda människas önskesyn på julaftonsmorgonen. Utanför mitt fönster ligger ett vitt tjockt lager och glittrar. I den stunden tycks hela vårt land vara täckt av snö.
  Jag hör att det låter och sprakar i köket så jag går dit. Där står mamma och bakar för fullt medan hon sjunger till julmusiken på radion. Främst “Nu tändas”, “White Christmas”, “Santa Clause is comming to town” och självklart den nästan uttjatade (i vårt hem iallafall) “All I want for Christmas”. Ja, där står min mamma med lussekatter i båda händerna med världens leende och försöker waila sådär typiskt som Mariah Carey gör. Jag antar att ni själva kan föreställa er hur det ser ut och inte minst låter. När mamma får syn på mig skrattar vi och önskar varandra God Jul. “God Jul”. Det är något alldeles speciellt med de orden, speciellt första gången man får önskningen på julafton. Det pirrar liksom till i hela kroppen.
  I vardagsrummet känns doften av rökelse. Där sitter pappa med mina småsyskon runt sig och läser ur Barnens Bibel. Pappa läser om Jesusbarnet, när han föddes och presenterna han fick av de tre vise männen, medan min lilla syster leker med krubban i stallet som ligger på vardagsrumsbordet. Bredvid mina ivriga små syskon, som säkert är trippelt så glada för julen som jag, står vår gran. Den är klädd i både röda, vita, och silvriga pumlor och små änglar med lockigt hår som hänger lite här och var. Under granen finns massvis med klappar i alla möjliga färger och former. Jag sätter mig vid fönstret och tar min favoritfilt runt mig. Där sitter jag och kan sitta all tid det finns i världen. Jag följer de fallande snöflingorna med blicken medan jag lyssnar när pappa läser för oss. Eller, lyssnar och lyssnar… Det enda jag egentligen kan tänka på i den stunden är hur lycklig jag är just där och just då.
  Senare går vi alla ut till torget på gatan, som vi gör varje år för att ta del av julmusiken, julpyntet som hänger i alla träd och granar och alla glada människor som vi önskar God jul. Ja, ALLA glada människor. För det finns nog inte en enda själ som inte ler på julafton.
  Jag kommer ihåg hur glad jag är i den stunden. Jag har ju så mycket att se fram emot. Julmaten, släktingar, Kalle Anka och sist men absolut inte minst, klapparna. God Jul önskar tanten i karamellståndet mig. “God Jul”. Ja, det kan jag inget annat än hålla med om. För det finns ingenting i världen som får mig att känna en sådan genuin glädje, det finns ingen annan tid på året jag ler mer, än när det är jul.

 • Min fantastiska mormor får mig alltid att le. Hon är godheten själv och värnar alltid om allt och alla. Hon växte upp under 2:a världskriget i Tyskland och förlorade männen i familjen i krig. Träffade sedan min morfar som var militär från Amerika. De blev störtkära och tog sig till Sverige där de startade livet ihop. Hon är min största förebild. Allt gott jag har har jag fått från mormor som skickade vidare det till mamma och sedan mig. Jag hoppas jag blir en lika bra mormor en dag

 • Amanda Persson says:

  Vill börja med att säga tack till dig för en bra och inspirerande blogg, gillar dig skarpt! <3
  Jag jobbar som sjuksköterska på onkologen, alltså en avdelning för cancersjuka.. Det kan låta hemsk och tragiskt men mitt i all sorg och elände finns så mycket hopp och glädje! Jag ler ständigt på mitt jobb tillsammans med mina patienter och deras anhöriga och jag blir varm i kroppen bara jag tänker på den kärlek som jag får ta del utav. All tillit patienterna har till mig och att jag får vara en del i deras liv. Inget patient möte är det andra likt, människan är så unik och det gör mitt jobb till världens bästa jobb. Jag kommer till jobbet med ett leende och går hem ifrån jobbet med ett leende på läpparna, det är lycka för mig! <3

  • Amanda Persson says:

   Fortsättning.. råkade skicka iväg! ;)
   Och för att kunna sprida denna glädje behövs det ibland fyllas på med energi då man inte är mer än människa och som sjuksköterska tjänar man tyvärr inte så mycket pengar… Så om jag vann skulle jag unna mig någon härlig semester för att fylla på min energibank och få koppla av, sätta mina egna behov i första hand då det i sjuksköterske yrket lätt blir tvärtom.
   Kram <3

 • Ingrid says:

  Travelling is also the nr one thing that makes me happy and eneregetic, I have had a dream to visit South of France for a long time now :-) But since one cannot travel all the time, it is important to find also “smaller” things in life that make you smile – a good book, dinner with friends, long breakfast in bed, a new dress etc :-)

 • Emma says:

  Jag jobbar på förskola och barn-dom får mig verkligen att le! Idag satt ett barn på två år i mitt knä och plötsligt petade hen på mitt bröst och frågade: Men vad har du i magen?

  Hahaha, åh, man bara älskar’om.

 • Johanna says:

  Det jag ler för varje dag just nu är det faktum att det är sommar, min bästis och jag har blivit grannar och såklart: min brorsa vann över cancern! Heja honom!

 • alicia says:

  Att le ett äkta leende är kanske inte jättelätt alla dagar i veckan men det är därför de äkta leendena är så värdefulla. När tänderna syns i leenden hos de man tycker om, det är då man mår riktigt bra. Det är när man sitter vid ett bord med kaffe i koppen med de alldeles speciella vännerna som de äkta leendena smyger sig fram. Det är när man får ögonkontakt med ett par småbarns ögon och ser ovilkorslös glädje som leendena kommer fram. När hunden eller katten smyger sig ner i ditt knä för att få närkontakt och kärlek som värmen sprider sig i kroppen och man ler. Le det gör man när man runt ett middagsbord äter gott, dricker gott och umgås med människor man tycker om, men också sent på kvällen när man, invirad i filtar och med te i koppen, delar sina djupaste tankar. Att hålla handen med den där alldeles speciella personen, att hälsa på någon ny och binda nya vänskaps band, att krama någon man inte har sätt på ett tag och att känna att den där tuffa tiden i livet är på väg att ta slut, ja det är då man ler.

 • Elin says:

  Det finns så mycket att le åt varje dag, vissa saker större än andra. Något som får mig att le varje dag är MAT! Mat är så sjukt gott och fantastiskt, men alla i världen får inte alltid mat och många svälter. Så att bo där mat är en självklarhet är skönt. Mat mat mat, jag älskar mat. Man kan göra så mycket olika rätter och få fram många olika smaker. Det är fantastiskt, så att varje dag få mat på bordet eller själv laga maten är i sig ett leende på läpparna. Mat är lycka, lycka är mat.

 • Decibel S says:

  Jag har lidit av depression sedan tonåren.. (i över 10 år nu med andra ord).
  Detta har gjort att jag förlorat väldigt mycket- särskilt av den sociala biten.
  Så, när jag frågar mig själv vad som får mig att le så blir hjärnan nästan blank.

  Men, så börjar jag fundera. Och vad som får mig att le är mestadels främlingar.
  När jag får ett stort leende från någon som inte känner mig så värmer det inombords,
  och jag kan känna mig extra glad resten av dagen. Så fort någon smittar av sin glädje
  utan anledning, det är då det känns extra meningsfullt.

  Sedan har jag givetvis min tokiga hund (chihuahua/papillon) som gör mig lyckligt leende 24/7.
  När hon drabbas av lyckorus på promenaden och springer i cirklar runt mig,
  När hon morrar åt mig när hon fått ett nytt grisöra (som hon tvunget alltid
  måste vakta från mig), men ändå väljer att hoppa upp i mitt knä med detta
  grisöra, och ligger och morrar i min famn så fort jag vill klappa henne. =P

  När hon lägger sig som en mössa på mitt huvud på morgonen när det är dags att gå upp,
  när hon alltid ska hitta de tyngsta och största pinnarna att bära på när vi är utomhus,
  (som jag troget bär på cirkus halva promenaden). =P

  När hon rullar runt helt överlycklig i nyklippt gräs..
  Och det bästa av allt; Hon är lite knasig med sin tunga, hon låter den stanna utanför munnen,
  vilket gör att det ser ut som om hon räcker ut tungan jämt och ständigt i de mest roliga situationer.

  Det går knappt att vara deprimerad med henne i ens liv. Även om det inte kan hjälpas <3
  Men jag hade väldigt gärna haft ett vitare leende när jag väl log dock. ;/

  Mvh / Decibel

Leave a Reply

Your email address will not be published.