INTO THE BLUE

janni-deler-intotheblue-finderskeepers-topDSC_7425
janni-deler-intotheblue-finderskeepers-topDSC_7507
janni-deler-intotheblue-finderskeepers-topDSC_7487
janni-deler-intotheblue-finderskeepers-topDSC_7456
janni-deler-intotheblue-finderskeepers-topDSC_7440
janni-deler-intotheblue-finderskeepers-topDSC_7420
janni-deler-intotheblue-finderskeepers-topDSC_7472
janni-deler-intotheblue-finderskeepers-topDSC_7467

Finders Keepers top (similar here!)/ Old shorts and shoes/ Phillip Lim bag

Här kommer gårdagens look, älskar ju blått så blev riktigt glad när jag hittade den här toppen. :-) Hittade den inte online men hittade en liknande som dessutom var på rea… Älskar statyn i bakgrunden, man ser honom jämt haha! Idag har vi tränat (igen!), varit på Puro Beach och legat i skuggan och nu är vi hemma och byter om. Nu står Libanesisk mat på schemat och jag ska äta så mycket hummus så jag svimmar, har inte ätit det på ett tag nu så jag är riktigt jobbigt sugen. Ska beställa in en egen skål och kommer inte dela med mig. ;-) Nä skoja bara, lite kan dom få smaka. Dags att dra, ha en grym lördagkväll! PUSS <3

//Here’s yesterday’s look, I love blue so I got so glad when I found this top. :-) Couldn’t find it online though but I found a similar one that was on sale… Love the statue in the background, you always see him haha! Today we worked out (again!), went to Puro Beach and spend some time in the shade and now we’re back home changing. Lebanese food coming up and I’m gonna eat so much hummus so you can’t even imagine, haven’t eaten it for a while so I really feel like it. Will order a bowl for my self and won’t share it. ;-) Nah just kidding, they can taste a little. Time to leave, have a great saturday night! HUGS <3

18 reaktioner på “INTO THE BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.