LA CONCHA

janni-deler-la-conchaDSC01143
janni-deler-la-conchaDSC01146
janni-deler-la-conchaDSC01154
janni-deler-la-conchaDSC01184
janni-deler-la-conchaDSC01190
janni-deler-la-conchaDSC01193
janni-deler-la-conchaDSC01210
janni-deler-la-conchaDSC01227
janni-deler-la-conchaDSC01223
janni-deler-la-conchaDSC01233
janni-deler-la-conchaDSC01213
janni-deler-la-conchaDSC01234

Woke up super early and walked up to the top of La Concha!

Vilken morgon! Nu kanske ni förstår vart mitt morgoninlägg försvann, haha! Vi bestämde oss igårkväll att vi skulle gå upp för berget jag sett och älskat sen första gången jag kom hit, La Concha. :-) Vi gick upp 05.30 och åkte bort en bit och började gå uppåt. Snacka om drömsätt att kolla soluppgången… Måste erkänna att jag är HELT slut just nu, känns som jag sprungit ett maraton. Det var riktigt häftigt/läskigt/jobbigt/härligt på samma gång, det tog ungefär 2,5 timme upp och 2 timmar ner. Vi gick ju såklart lite fel så vi klättrade på en riktigt läskig bergstopp som jag kände direkt var fel, men vi klarade det och känslan när man vara nere var fantastisk även om man var halvt döende. Vi åkte direkt och fyllde på med mat och nu ska jag slänga mig i poolen och ligga raklång hela dagen. Pjuh, vilken söndag! Puss på er, hörs när jag har lite mer energi igen <3 (kolla om ni ser mig bland berget på vissa bilder, hehe…)

//What a morning! Now you may understand why my morning post disappeared, haha! We decided last night that we wanted to walk up the mountain I’ve seen and loved since the first time I went here, La Concha. :-) We woke up at 5.30 and drove for a while and started to walk up. Now we’re talking about the dream way of watching the sun rise… Have to admit that I’m TOTALLY dead now, feels like I’ve been running a marathon. It was so cool/scary/tough/nice at the same time, took us almost 2,5 hours up to the top and 2 hours down. Of course we walked the wrong way once so we had to climb on a super scary mountain top that I felt straight away was wrong, but we made it and the feeling afterwards when we were down again was fantastic even if we were half dead. We went straight for some food and now I’m jumping in the pool and won’t move for the rest of the day. Pjuh, what a sunday! Hugs babes, talk to you when I have some more energy again <3 (check if you see me around the mountains in some pictures, hehe…)

21 reaktioner på “LA CONCHA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.