MIDSUMMER

janni-deler-midsummerDSC_7558
janni-deler-midsummerDSC_7405
janni-deler-midsummerDSC_7562
janni-deler-midsummerDSC_7566
janni-deler-midsummerDSC_7573
janni-deler-midsummerDSC_7400
janni-deler-midsummerDSC_7402

Some snaps from our midsummer celebration, playing on the beach and strawberry cake at home.

God morgon! Hur mår ni? Blev det mycket fest igår? :-) Vi tog det superlugnt men hade en riktigt härlig dag. Vi började med en lunch hemma, åt massa god mat och pratade om livet. Efter det åkte jag och Jon vidare hem till pappa och sen åkte vi ett gäng ner till stranden där det är midsommarfirande varje år. Midsommarstång, brännboll och solnedgång, kunde inte tänka mig en bättre midsommar. Bara några i familjen som saknades (och vänner också såklart). Jons mamma Monika hade lagat världens godaste tårta, jag brukar inte gilla bakelser så mycket förutom glass men den här var världsklass, chokladbotten och lite citronsmak med jordgubbar på toppen. Mums! Nu ska vi ut på promenad och sen får vi se vad vi hittar på, min outfit får ni senare idag. Puss! <3

//Good morning! How are you? A lot of party yesterday? :-) We took it super easy but had a great day. Started with lunch at home, had lots of good food and talked about life. After that me and Jon went to my dad and then we went a big group of people to the beach where there’s a midsummer celebration every year. Midsummer tree, played “burned balls” (haha google that too) and watched the sunset, couldn’t think of a better midsummer. Just a few people from my family were missed (and friends too of course). Jon’s mom Monika made us the tastiest cake, I’m usually not a fan of cakes and stuff except ice cream but this was just amazing, chocolate in the bottom with some lemon taste and strawberries on top. Yum! Time for a walk and then we’ll see what we’ll do, you’ll get my outfit later today. Hugs! <3

14 reaktioner på “MIDSUMMER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.