CACTUS

janni-deler-cactusDSC_7707

Nelly top/ Imso.com skirt (here!)/ River Island bag and shoes

God morgon! Internetstrul som vanligt här i Spain, så får bara upp en bild nu på morgonen. Hann inte ta en hel outfit men det här hade jag på mig när vi var ute och åt för någon dag sedan. Kände mig lite spansk i den här toppen, haha! Fortfarande trött efter promenaden igår och jag kan lova att mina ben är heelt slut. Att en liten promenad i bergen kan göra så mycket… ;-) Eftersom internet ligger nere så ska jag lägga mig i en solstol, får jobba undan sen när det funkar igen. Min morgonrutin blev lite rubbad men det är väl bara göra det bästa av situationen I guess! Sugen på shopping också så får se om jag får med mig någon på en liten runda, har inte kollat i en enda butik sen jag kom hit. Hörs snart, puss!

//Good morning! Failed internet as usual here in Spain, can only upload one picture this morning. Didn’t have time to shoot this outfit but I wore this when we went to dinner a few days ago. Felt spanish in this top, haha! Still tired from our walk yesterday and I can promise you that my legs are completely done. Crazy that a little walk in the mountains can do that to you… ;-) Since internet is down I will place myself in a sun bed, have to get some work out of the way when it’s working again. My morning routine got a bit off schedule but I just have to the best out of it I guess! Feel like shopping too so hopefully I’ll get someone to join me for a little tour, haven’t been to any stores since I got here. Talk soon, hugs!

7 reaktioner på “CACTUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.