PURO BEACH

janni-deler-purobeachDSC_7663
janni-deler-purobeachDSC_7603
janni-deler-purobeachDSC_7608
janni-deler-purobeachDSC_7635
janni-deler-purobeachDSC_7614
janni-deler-purobeachDSC_7651
janni-deler-purobeachDSC_7657

Chill day at Puro Beach, one of the best beach clubs here!

Jag är fortfarande helt slut, haha! Varenda muskel i kroppen värker efter våran megaprommis idag… Hade gärna legat på Puro Beach idag igen och bara slappat, vi var där igår och det var riktigt härligt! Vi brukar ju oftast gå till Ocean Club eller Nikki Beach här, men jag gillar Puro Beach mer om man ska ta det lugnt och bara mysa. Vi åt lite gott, drack smoothies och badade i poolen. Havet är ju lite väl kallt men nästa gång vi åker till stranden ska jag hoppa i, jag lovar. ;-) Nu ska jag krypa vidare till soffan och kolla film efter en pangmiddag. Har ätit non stop varvat med vilat sen vi kom tillbaka från vandringen, ska bli skönt att sova snart. Hoppas ni har en mysig söndagkväll, puss och sov gott! <3

//I’m still totally done, haha! Every muscle in my body hurts after our mega walk today… Would’ve loved to be at Puro Beach today again and just chill, we spent the day there yesterday and had a great time! We usually go to Ocean Club or Nikki Beach here, but I like Puro Beach a bit more if you want to take it easy and chill. We had some food, smoothies and went in the pool. The ocean is a bit too cold but next time we go to the beach I’ll jump in, I swear. ;-) Now I’ll crawl over to the couch and watch a movie after a banger dinner. Been eating non stop mixed with resting since we got back from our hike, can’t wait to go to sleep soon. Hope you guys have a cozy sunday night, kisses and good night! <3

19 reaktioner på “PURO BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.