#MYNIKONMOMENTS

janni-deler-mynikonmomentsDSC_7596
janni-deler-intotheblue-finderskeepers-topDSC_7430
janni-deler-mynikonmomentsDSC_7623
janni-deler-mynikonmomentsDSC_7386
jannideler-mynikonmoments

Some snaps with my Nikon camera, I use it every day.

Ni är så många som frågar om vad jag fotar med och hur jag redigerar, gör mig lite glad att höra att ni är många som vill lära er att fota och ha fina bilder. Det är ju så mycket roligare att ha fina bilder från härliga stunder i livet! Jag är väldigt glad över att jag startade en blogg, efter det har intresset för bilder och fotografering bara ökat. Jag fotar alltid med Nikon, varvar lite mellan D750 och D5500 nu beroende på vad jag ska göra. Ibland orkar man släpa med en större och ibland vill man ha en lite smidigare. :-) Här är lite bilder från senaste tiden och mina “moments”, ska göra en post snart med lite tips och trix hur jag tänker när jag fotar. Stay tuned! Puss! <3

//So many of you asks about what camera I use and how I edit, makes me happy to hear that so many of you wants to learn how to take photos and have nice pictures. It’s so much more fun to have nice photos from great times in life! I’m so glad I started a blog, after that my interest for pictures and photography just got bigger. I always use Nikon, I swap between D750 and D5500 now depending on what I’m doing. Sometimes you want to drag around on a bigger one and sometimes you want a smaller and easier one. :-) Here’s some pics from the last time and my “moments”, will do a post soon with some tips and thoughts how I think when I take pictures. Stay tuned! Hugs! <3

16 reaktioner på “#MYNIKONMOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.