FRESA COLADA

janni-deler-fresa-coladaDSC_7672
janni-deler-fresa-coladaDSC_7675
janni-deler-fresa-coladaDSC_7671

Puro beach having a Fresa Colada!

God morgon på er! Hur mår ni? Vi har haft en lugn morgon, käkat frukost utomhus vid poolen och snackat. Idag åker Jons familj hem så vi ska vinka av dom snart, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Tror det är dags för ett träningspass, gårdagen blev en hel vilodag. Får se om vi åker till någon strand eller pool idag, lite sugen på Puro beach och en fresa colada. Det är jordgubbar och kokosmjölk, alltså den var så god… Ska försöka göra en sån smoothie någon morgon snart, ska bara leta efter någon god kokosmjölk! Har börjat göra smoothies varje morgon nu, gör oftast samma men ska nog våga mig på någon ny imorgon. Det är det jag gillar med smoothies, man kan egentligen slänga i vad som helst och det smakar gott. :-) Hörs snart, puss!

//Good morning guys! How are you? We’ve had a calm morning, had breakfast outside by the pool and talked. Jon’s family are going home today so we’re saying good bye to them soon, and then see what this day has to offer. Think it’s time for a workout, yesterday was a rest day. Thinking about going to a beach or pool today, feel like going to Puro Beach and have a fresa colada. It’s strawberries and coconut milk, oh it was so tasty… Have to try and make a smoothie like that one morning soon, just have to find a good coconut milk! Doing smoothies every morning now, usually go for the same but I think I’m trying a new one tomorrow. That’s what I like about smoothies, you can add almost anything and it tastes good. :-) Talk soon, hugs!

20 reaktioner på “FRESA COLADA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.