RED LADY

janni-deler-red-dressDSC_7917
janni-deler-red-dressDSC_7854
janni-deler-red-dressDSC_7862
janni-deler-red-dressDSC_7916
janni-deler-red-dressDSC_7844
janni-deler-red-dressDSC_7863
janni-deler-red-dressDSC_7913

Victoria Törnegren for Nly design dress (here!)/ Phillip Lim bag/ Old Nelly shoes

Gårdagens look, långklänningar med slits i mitt hjärta. Älskar när man skymtar lite hud fast det är en långklänning. Den är nog tänkt som en kimono men jag tänkte varför inte ha den med klackar, hade lite problem med boobsen som ville kika ut bara men hade en bh under så det var lugnt. ;-) Rött när man är brun är så snyggt, börjar få lite färg nu även fast jag är väldigt dålig på att ligga stilla i solen. Hittar alltid på en ursäkt, idag städade jag hela huset när jag hade “planerat” att sola. Det blev rent iallafall så det var väl tur haha! Nu ska jag stänga ner datorn och mysa med Jon, vi ska ha movienight och bara mysa. Puss, hörs imorgon! (Ps. TACK för alla grymma juice-tips, ska åka till affären och storhandla imorgon!) <3

//Last nights look, long dresses with slits in my heart. Love when you can see some skin even if it’s a long dress. This one is probably made as a kimono but I thought why not wear it with heels, just had some problems with my boobs that wanted to jump out but I had a bra under so it was ok. ;-) It looks so good with red when you’re tanned, starting to get some color now even if I’m super bad at laying still in the sun. Always find excuses, today I cleaned the entire house when I’d “planned” to tan. At least it got clean so I guess that’s good haha! Time for me to shut down my computer and chill with Jon, we’re having movie night. Hugs, talk to you tomorrow! (Ps. THANKS for all the amazing juice-tips, heading to the store tomorrow for major grocery shopping!) <3

17 reaktioner på “RED LADY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.