SHINY FEET

janni-deler-sparkling-shoes-jennie-ellenDSC_7942
janni-deler-sparkling-shoes-jennie-ellenDSC_7943
janni-deler-sparkling-shoes-jennie-ellenDSC_7946

New in – shiny shoes from Jennie-Ellen (here!)

God morgon! Träningsvärk från hell idag så idag blir det vilodag, ska försöka få med mig Jon på en massage. Tror kroppen behöver det. Efter det är jag redo för klackar, haha! Här är mitt senaste tillskott i sko-familjen, glitterskor… Blev kär när jag såg de och är så stolt över min grymma vän Jennie-Ellen som bara fortsätter att imponera. Nu är det dags att hitta på något så jag får använda de också, har hittills bara gått runt med skorna på här hemma. ;-) Nä nu ska jag ringa runt och kolla om någon har tid för massage, hörs senare! <3

//Good morning! Muscle soreness from hell today so there’s a rest day, will try to get Jon to join me for a massage. Think my body needs it. After that I’m ready for heels, haha! Here’s my latest addition to the shoe-family, sparkling shoes… Fell in love when I saw them and I’m so proud to se my amazing friend Jennie-Ellen just keep impressing. Now we just have to do something fun so I can use them too, so far I’ve only walked around in them at home. ;-) Time for me to call around and find someone who have time for a massage, talk later! <3

9 reaktioner på “SHINY FEET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.