PERFECT WHITE

janni-deler-perfect-white-denimshortsDSC_8393
janni-deler-perfect-white-denimshortsDSC_8397
janni-deler-perfect-white-denimshortsDSC_8394

Just found the perfect white shorts! Similar here! / and here! (both on sale)

Finally, letat som en tok efter de perfekta vita shortsen. Hittade de äntligen idag! Skulle åka och shoppa sandaler till barnen så jag kollade en sväng också, det är en liten minibutik som finns som har 99% skräp och ibland hittar man den där 1% som funkar. :-) Hängde ett par kvar och de såg ut att passa, provade och de satt som en smäck. Älskar när det händer. Ska försöka fota dagens look om Jon orkar, han ligger och sover i soffan här bredvid. Måste vara värmen som gör en så trött, idag var den varmaste dagen hittills och jag hörde att det ska bli runt 4o grader senare i veckan… We’ll see! Puss <3

//Finally, been looking around for ages for the perfect white shorts. Found them today! Were going to get some sandals for the kids and checked around a little, it’s a small shop that has 99% really bad stuff and sometimes you can find that 1% that actually works. :-) One pair was hanging there and it looked like they’d fit, tried them on and suited perfectly. Love when that happens. Will try to shoot today’s look if Jon have the energy, he’s sleeping in the couch next to me. Have to be the heat that makes you so tired, today was for sure the hottest day and I also heard it may be 40 degrees later this week… We’ll see! Hugs <3

4 reaktioner på “PERFECT WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.