SUNSET SUNDAY

janni-deler-sunset-sundayDSC_8509
janni-deler-sunset-sundayDSC_8524
janni-deler-sunset-sundayDSC_8522

Crazy sunset as usual here, had the perfect sunday.

Den här söndagen, så jäkla skön och fin. Har tagit det lugnt hela dagen, en mysig lunch, poolhäng, bad, en snabb shoppingrunda och middag. Solnedgången var precis lika fin som alltid, ljuset här på kvällarna går inte att beskriva. Älskar det! Jag stod och tog en selfie (höhö) så min lillebror smygfotade den sista bilden. Tror någon önskar sig en kamera… Resultatet av selfien ser ni på instagram haha! Nu ska jag och Jon slå på en film och vänta på Michaela och Riley som kommer hit inatt. Åh vad kul vi ska ha nu i några dagar, ska fota massor också eftersom Michaela är en svinduktig fotograf. Man får ju passa på! Puss på er, hoppas ni haft/har en underbar söndag! <3

//This sunday though, so freaking nice and beautiful. Been taking it easy all day, a cozy lunch, pool hangout, swimming, a quick shopping tour and dinner. The sunset was just as beautiful as always, the light here at night is hard to describe. Love it! I took a selfie (höhö) so my little brother took a snap when I didn’t know. Think someone wants his own camera… The result of the selfie you’ll see on my instagram haha! Now me and Jon will watch a movie and wait for Michaela and Riley that will arrive tonight. Oh we’re gonna have so much fun these days, will take lots of pictures since Michaela is a great photographer. Hugs babes, hope your sunday was/is amazing! <3

7 reaktioner på “SUNSET SUNDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.