JUICING

janni-deler-juicingDSC_8526
janni-deler-juicingDSC_8529
janni-deler-juicingDSC_8530
janni-deler-juicingDSC_8531
janni-deler-juicingDSC_8536
janni-deler-juicingDSC_8541

Tried the juicer, watermelon and lemon. So tasty!

God morgon! Äntligen provat juicemaskinen, mitt beroende just nu är ju garanterat vattenmelon… Det blev den här juicemaskinen från Philips, liten och väldigt smidig. Skar upp vattenmelon och en citron, slängde ner i maskinen och det kom ut massa juice direkt. Blev SÅÅ gott! Fräsch och bra i värmen. :-) Vaknade helt seriöst för 20 minuter sen, vet inte sist jag sov så länge. Tror min kropp behövde det! Nu ska jag dricka ett glas citrus watermelon (mitt påhittade drinknamn) och försöka vakna till liv. Hörs sen! <3

//Good morning! Finally tried the juice machine, my addiction right now is for sure watermelon… It ended up with this juicer from Philips, small and easy to work with. Sliced the watermelon and a lemon, threw it in the machine and it came out a lot of juice straight away. Ended up SOO tasty! Fresh and great in this heat. :-) Seriously woke up 20 min ago, don’t know the last time I slept this long. Think my body needed it! Now I’m having another citrus watermelon (my made up name for the drink) and try to wake up even more. Talk later! <3

14 reaktioner på “JUICING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.