SMILE

janni-deler-smileDSC_7507

This place makes me smile, it was so fun to read what made you smile!

Det var riktigt mysigt att läsa vad som gjorde er glada, snacka om bra kväll jag hade när jag satt och läste igenom det. <3 Jag hade så svårt att välja vinnare (som alltid, ni är ju för bra allihopa) men jag valde Caroline som ville ge sin fina mamma en härlig stund för allt slit. Mammor är viktiga och värda all kärlek tycker jag. <3 Stort grattis och jag hoppas du får en superhärlig tid med ännu mera leenden. :-) Jag har fått prova Oral B 3D white i samma veva som jag har den här tävligen och jag gillar den massor, den smakar gott och man känner sig fräsch i munnen länge. Viktigt för en kaffe-addict som jag är haha! Vita tänder är ju väldigt fint tycker jag… Viktigt att ta hand om dom! Nu ska jag ut och hitta på något som gör mig glad, ni får gärna berätta oftare vad ni blir glada av. Fick ju värsta kicken efter jag läste det! Puss <3

//It was so cozy to read what made you happy, talk about a great night I had when I read through it. <3 I had such a hard time deciding for a winner (as always, you’re just too good all of you) but I chose Caroline that wanted to give her mom a great time for all the hard work. Moms are so important and they’re worthy all the love in my opinion. <3 Huge congrats, hopefully you’ll get a great time with lots of more smiles. :-) I’ve gotten to try the Oral B 3D white now when I had this competition and I like it a lot, it tastes good and makes your mouth feel fresh for a long time. Important for a coffee addict like me haha! White teeth just looks so good in my opinion… Important to take care of em! Now I’m heading out to do something that makes me happy, you can keep on telling me what makes you smile. Got such a nice feeling after I read that! Hugs <3

6 reaktioner på “SMILE”

 • may says:

  Hei janni kansje litt rart spørsmål, men har du en god deodorant/antipersperant å anbefale?

 • Netti says:

  Vad roligt att du gillade alla kommentarerna och jag förstår att det blir jättesvårt att bara välja en vinnare. Men du valde verkligen rätt vinnare och grattis till Caroline! :-D

 • Katya says:

  What makes me smile … hmm. My father died less than two months ago, but the memories I have of him and the time we had together make me smile for sure! This is the time I apprecite my family the most and the strength we have has made me (and I hope him) proud.

 • JOSEFIN B says:

  Fina, underbara du! <3 /joseefiinb.devote.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.