LACE AND STARS

janni-deler-whitelace-dress
jannideler-whitelace-dress.jpg4
jannideler-whitelace-dress.jpg6
jannideler-whitelace-dress3
jannideler-whitelace-dress.jpg5
jannideler-whitelace-dress.jpg7
jannideler-whitelace-dress2

Hat and bag from Spain/ Bali glasses/ Lookbookstore dress/ Henry Kole shoes (here!)

Dagens sköna look, har äntligen fått tillbaka min hatt! Glömde den hos Riley i LA så han tog med den nu när han kom, kändes bra. ;-) Svårt att hitta bra hattar, har letat efter den perfekta strandhatten så länge men den finns inte. Får designa min egna helt enkelt! Körde hem efter vi ätit lunch och såg den här sjukt balla dörren, var tvungen att fota där så vi stannade till en snabbis. Jag är så svag för balla dörrar, vill måla någon av dörrarna här i huset i någon härlig färg. Vi har haft en riktigt skön slappardag, åkte ner en sväng till hamnen nu ikväll och käkade libanesiskt. Nu ska vi käka glass och kolla film, yep mitt liv här handlar mest om mat haha! Ha en mysig kväll, puss hjärtan! <3

//Today’s comfy look, finally got my hat back! Forgot it at Riley’s place in LA so he brought it now when he came here, felt good. ;-) Hard to find good hats, I’ve been looking for the perfect beach hat for so long but I can’t find it. Guess I have to design my own! Drove back home after lunch and saw this amazing door, had to shoot there so we stopped for a quickie. I have a thing for cool doors, want to paint one of the doors in the house in a nice color. We’ve had a great relaxed day, went down to the port for some lebanese food. Now we’re having ice cream and will watch a movie, yep my life here is all about food haha! Have a great night, hugs loves! <3

7 reaktioner på “LACE AND STARS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.