MAKING FRIENDS

janni-deler-puerto-banusDSC_8694
janni-deler-puerto-banusDSC_8772
janni-deler-puerto-banusDSC_8984
janni-deler-puerto-banusDSC_8978

Cozy night in the port with friends, showing them around.

God morgon! Nu har vi vaknat och ska hitta på planerna för dagen, jag vill ner till beachen. :-) Igår hängde vi i hamnen en stund på kvällen, så magiskt ljus där nere. Solnedgång och palmer, kan inte bli så dåligt. Det är så kul att ha Michaela och Riley här, vet inte om ni minns men förra året fick jag ett mail från Michaela som frågade om jag ville plåta när jag var i Stockholm. Jag sa ja och vi klickade direkt, älskar när man träffar såna människor. Riley var också med så vi hängde en heldag och plåtade, sen har jag hälsat på i New York där Michaela pluggar och vi bodde hos Riley nu när vi var i LA. Nu är dom här och vi planerar lite roliga resor i höst, sånt jäkla dream team. Jon och Riley älskar bilar och surf, så dom klickar ju bra också. ;-) Tänkte att det kunde vara kul för er att höra storyn bakom, roligt när man träffar nya människor som man älskar att hänga med. Nu är det dags för oss att hitta på nåt, hörs senare. Puss!

//Good morning! Now we just woke up and will make up some plans for the day, I want to head down to the beach. :-) Last night we hung out in the port, the light is magical down there. Sunset and palm trees, can’t be so bad. It’s so fun to have Michaela and Riley here, don’t know if you remember last year when I got an email from Michaela that asked if I wanted to do a photoshoot when I was in Stockholm. I said yes and we got it off straight away, love when you meet people like that. Riley was there too so we hung out a full on day for the shoot, after that I visited Michaela in New York where she studies and we stayed in Riley’s place now in LA. Now they’re here and we’re also planning some trips for this fall, such a dream team. Jon and Riley both loves cars and surf, so yes they come along well too. ;-) Thought it would be fun to hear the story behind it, fun to meet new people you just love to spend time with. Now it’s time for us to figure something out to do, talk to you later. Hugs!

10 reaktioner på “MAKING FRIENDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.