BLACK LEOPARD

1_MG_3214-Edit - Photo by Fabian Wester
janni-deler-5_MG_3240-Edit - Photo by Fabian Wester
4_MG_3237-Edit - Photo by Fabian Wester
6_MG_3247-Edit - Photo by Fabian Wester
3_MG_3234-Edit - Photo by Fabian Wester
2_MG_3228-Edit - Photo by Fabian Wester

River Island glasses/ Imso top (here!)/ Bali shorts/ Janni for KL bag (sold out!)/ Nelly.com shoes  Photos by: Fabian Wester

God morgon! Nu är jag back on track, herregud vilken skitdag det var igår. Jag hade feber och var helt slut, svettades sönder blandat med frös. Var inte ett dugg hungrig och mådde illa så fort jag såg mat vilket är väldigt ovanligt när det kommer till mig, allt jag åt var några portioner av yoghurt, granola och mjuka mackor med massa pålägg. När jag vaknade imorse så var jag sjuukt hungrig haha! Gissar att det var uttorkning, har svettats så mycket och varit dålig på att dricka vatten även fast jag vet hur viktigt det är. You live and you learn, från och med nu kommer jag dricka överdrivet mycket vatten! Tänk på det när det är varmt, ni vill INTE må som jag gjorde igår… ;-) Tog inte en enda bild igår (såklart haha!) men hittade den här outfiten från Bali som jag helt glömt blogga. Vill åka tillbaka till Bali snart, älskade det stället. Jag och Jon ska sätta oss och planera lite inför hösten, får se om Bali blir ett av ställena. Nu ska jag dricka vatten, hörs senare babes! <3

//Good morning! Now I’m back on track, oh my what a shitty day I had yesterday. I had a fever and was so tired, sweated like crazy mixed with freezing. Wasn’t hungry at all and felt sick as soon as I saw food which is very unusual for me, all I had was a few portions of yoghurt, granola and bread with lots of toppings. When I woke up this morning I was soo hungry haha! Guess I was dehydrated, been sweating so much and been bad at drinking water even if I know how important it is. You live and you learn, from now on I’ll drink crazy amounts of water! Remember that if you’re in a warm place, you DON’T want to feel the way I did yesterday… ;-) Didn’t take one single picture yesterday (of course haha!) but I found this outfit from Bali that I totally forgot to blog. Want to go back to Bali soon, loved that place. Me and Jon will sit down and make some plans for this fall, we’ll see if Bali is one of the places we’ll go to. Time for me to drink some water, talk later babes! <3

14 reaktioner på “BLACK LEOPARD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.