DELIVERY

janni-deler-femimal-packageDSC_9814
janni-deler-femimal-packageDSC_9813

Got a delivery to Spain this week from Femimal!    Use the code “JANNI15” to get 15% off everything on Femimal!

Fick hem några härliga paket hit till Spanien i veckan, ett av paketen innehöll detta och sen lite nya bikinis och sånt. ;-) Jag har saknat mina kosttillskott, nu ska jag prova mig på några proteinsmoothies. Älskar båda de här smakerna, kokos och choklad eller vanilla toffee… Återkommer när jag fått till ett grymt recept. Har ju tränat en hel del så då gillar jag att ha tillskott som är lätta att ta med, nu kommer jag ligga lågt med träning i några dagar efter min uttorkning men får börja försiktigt. Älskar att vara igång och ha bra rutiner, man mår så otroligt bra i kroppen och knoppen! Gillar att produkterna matchar poolen, fråga mig inte varför poolen är grön. Vi funderar på att måla om den, grejen är att den är ganska ball i verkligheten men inte lika snygg på bild. Den är skön att hoppa i iallafall! Nu ska jag svalka mig i den igen, jag är SÅ varm även fast jag ligger inne i AC. Puss! <3

//Got some nice deliveries to Spain this week, one of them had this and then some new bikinis and stuff. ;-) I’ve missed my supplements, now I’m gonna try making some protein smoothies. Love both the flavours, coconut with chocolate or vanilla toffee… I’ll get back to you when I’ve made a great recipe. Been working out a lot so I like to have my supplements that’s easy to bring, now I’m going to take it easy with training for a few days after my dehydration but I’m starting carefully. Love to be back with good routines, you feel so incredibly good in both your body and mind! Like the fact that the products match with the pool, don’t ask me why the pool is green. We’re thinking about repainting it, the thing is that it’s actually pretty cool in real life but not really in pictures. Anyhow it’s super nice to jump in to! Time to cool down in it again, I’m SO warm even if I’m inside by the AC. Hugs! <3

6 reaktioner på “DELIVERY”

 • Netti says:

  Vad roligt att du fick dessa och jag håller med dig att man mår mycket bättre av regelbunden träning! :-D

 • Roy says:

  Tycker ni ska behålla poolen grön, det passar liksom till resten av det ganska quirky huset. Jon gillar väl att vara lite speciell så varför göra den svenne banan-blå liksom? Om det nu är det ni tänker satsa på

  Fridens ✌️

 • Andrea says:

  Hey Janni! Maybe this seems like a weird question to you but I’ll give it a try anyway! ;-) You look really stunning and I was wondering if you would share your beauty secrets with us. I’ve noticed a difference in your looks between older pictures of yours and newer ones. For example the picture of you in front of Jon’s house in his latest blog post. So, to cut it short, it would be really great to hear about what has changed since then and what your beauty routines are. Thanks!! Love and hugs xx

 • JOSEFIN B says:

  Åh jag vill med prova femimals produkter! Hej! /www.joseefiinb.devote.se

 • Kaisa says:

  kan du återkomma med något gott recept? Jag beställde nämligen dessa produkter nyss så vill ha lite inspiration :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published.