BEHIND THE SCENES

janni-deler-amoreandsorveteDSC_9723
janni-deler-amoreandsorveteDSC_9728jjj

How it looks and the result, haha! Bikini from Amore and Sorvete (here!)

Hej på er! Jag har blivit megasjuk, såhär glad var jag igår och på kvällen fick jag svinhög feber helt från ingenstans. Började må illa och sen blev det bara värre… Trodde jag skulle brinna upp, så varm blev jag. SÅ tråkigt och jag som aldrig är sjuk hatar det. Känner mig så oproduktiv och hatar att ligga stilla. Tycker mest synd om Alexandra som är här under helgen bara. :-( Får vila nu så kanske jag mår bättre sen. Igår åkte vi ner till stranden en snabbis, hittade de här bilderna på kameran som jag tyckte var lite roliga. Jon smygfotade behind the scenes, haha! Så, nu vet ni hur det kan se ut. ;-) Ska försöka hitta energi och göra lite toast, håll tummarna för att jag blir frisk snabbt. <3

//Hey babes! I’m mega sick, this was how happy I was during the day and then at night I got a super high fever. Started to feel a bit sick and then it just got worse… Thought I would start a fire, that’s how warm I was. SO sad and for me who’s never sick just hate it. Feel so unproductive and hate to be still. Feel bad for Alexandra who’s here just for the weekend. :-( Have to rest a little and hopefully I’ll feel better later. Yesterday we went down to the beach for a quickie, found these pictures on my camera and I thought they were funny. Jon took some shots behind the scenes, haha! So, now you know how it looks sometimes. ;-) Will try to find some energy and make some toast, fingers crossed I’ll get healthy quick. <3

9 reaktioner på “BEHIND THE SCENES”

 • ISA says:

  Nä fy att bli sjuk nu i värmen också! :( lider med dig.. Drick massor av vatten!

 • Nienke says:

  Too bad you are ill :(
  I hope you will get better soon! Both of your bikinis look really beautiful, I was wondering, do you know where Alexandra’s bikini is from?
  Get better soon!

 • Petteri says:

  Drick mycket vatten och ligg still. Dra ett lakan över huvudet och ligg still i sängen i 24 timmar sedan är det över. Du som tränar mycket har disciplinen till att klara det.

 • Linnea says:

  Så synd att du blivit sjuk! Du får ta och krya på dig :)

 • a says:

  Hej! skulle du vilja göra ett litet collage med tröjor som antingen har en väldigt tajt rundhals eller t-neck? För har fått en rejäl brännskada på med bröst från kokande vatten så kommer inte få ha det i solen på typ 1 år… Skulle va kul om du kunna tipsa om några snygga alternativ för olika väder! <3

 • Sofia says:

  Låter som värmeslag – är det över 40 grader sök upp sjukhus. Svinfarligt nämligen

 • JOSEFIN B says:

  Du är så himla, himla vacker! /joseefiinb.devote.se

 • antonia says:

  oi :( i hope you feel better soon!! you have to rest now even if you hate it. fever is not fun at all. feel better babe <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.