IN THE JUNGLE

janni-deler-jungleDSC_9882
janni-deler-jungleDSC_9841
janni-deler-jungleDSC_9970
janni-deler-jungleDSC_9835

In our casa camo jungle, bikini from Amore and Sorvete.

God morgon! Idag tog vi sovmorgon, men nu tror jag att jag är frisk äntligen. Mådde bra hela dagen igår men var lite trött, nu känns det som jag är tillbaka iallafall. :-) Jag fick en reflexskärm av Jon för ett bra tag sedan men har glömt den här i Spanien, hittade den i garderoben här så vi provade att fota lite med den. Helt sjukt vilken skillnad det gör när man ska fota i dagsljus! Känns nästan som det är blixtat, ska börja använda den mer nu. Har försökt klura ut vilka tips jag ska ge er när det kommer till att fota och dagsljus är något jag inte är proffs på. Har hittat ett sätt nu och det är reflexskärm haha! Det här fotade vi ute i våran egna djungel, ser nästan ut som det ute i trädgården. Jag älskar det! Nu ska jag hoppa i poolen, hörs under dagen <3

//Good morning! We slept in today, but now I finally think I’m back to healthy again. Felt good all day yesterday and just a little tired, now it feels like I’m back on track. :-) I got a reflector screen from Jon a while ago but I left it here in Spain and forgot, I found it in my closet here so we tried to take some photos with it. Crazy what a difference it makes when it comes to shooting in daylight! Almost feels like we’ve used a flash, will start using it more from now on. Been trying to figure out what tips to give you guys when it comes to take pictures and daylight which is one thing I’m not really pro at. Finally found a way and it’s a reflector screen haha! We shot this out in our own jungle, it almost looks like it in our garden. I love it! Time to jump in the pool, talk to you during the day <3

6 reaktioner på “IN THE JUNGLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.