CLASSICS

janni-deler-reebok-classicsDSC_0182
janni-deler-reebok-classicsDSC_0244
janni-deler-reebok-classicsDSC_0186
janni-deler-reebok-classicsDSC_0209
janni-deler-reebok-classicsDSC_0224
janni-deler-reebok-classicsDSC_0195
janni-deler-reebok-classicsDSC_0199
janni-deler-reebok-classicsDSC_0222

RayBan glasses/ Eton shirt/ Shorts from Spain/ Céline bag/ Reebok sneakers (here!)

Gårdagens sköna look, har inte haft sneakers på mig på länge. Mest sandaler här men kunde inte motstå de här knallvita längre. Inte mycket som slår ett par helvita sneakers, så jäkla fräscht. Kommer ihåg när jag var yngre och hade nya converse, försökte smutsa ner de på alla sätt jag kunde. Springa på grus och bara försöka förstöra, herregud vad tänkte jag. Känner ni igen er? Haha! Snodde Jons skjorta igår igen, älskar att ha hans skjortor på mig. :-) Stora och sköna. Puss på er!

//Yesterday’s relaxed look, haven’t worn sneakers in so long. Mostly use sandals here but couldn’t resist these all white ones anymore. Not much that can beat a fresh pair of white sneakers, looks so fresh. Remember when I was younger and had new converse, tried to make them dirty in every possible way I could think of. Run around in sand and just try to destroy them, oh my what did I think with back then. Do you recognise it? Haha! Stole Jon’s shirt yesterday again, just love to wear his shirts. :-) Big and comfy. Hugs babes!

9 reaktioner på “CLASSICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.