TARIFA

janni-deler-tarifaDSC_0732
janni-deler-tarifaDSC_0313
janni-deler-tarifaDSC_0391
janni-deler-tarifaDSC_0407
janni-deler-tarifaDSC_0708
janni-deler-tarifaDSC_0493
janni-deler-tarifaDSC_0519
janni-deler-tarifaDSC_0726

AMAZING day in Tarifa today, had so much fun!     Bikini from Amore & Sorvete

Snacka om härlig dag! Vi åkte imorse mot Tarifa, tog ungefär en timme med bil härifrån. Fram kom vi till fina Tarifa och gick till beachen direkt, det är alltid (oftast) blåsigt där så vi hoppades på att det inte skulle vara för mycket så man fick sand överallt. Det var perfekt idag, lite vind och varmt och skönt. Stranden och vattnet ska vi inte ens snacka om, så underbart med vit strand och klart vatten. Vi hyrde två surfbrädor som vi hade lite kul med, Jon var instruktör och jag blev riktigt imponerad av min pappa och småbröder! Så duktiga! Jag tog bara en våg men var glad för det, haha! Var ganska små vågor så man fick vara inne vid strandkanten nästan, perfekt om man ska lära sig men jag ville ha lite större vågor. Eftersom det blåste så kände vi ju inte hur mycket solen tog, det märkte vi när vi kom hem. Två tomater sitter här och kollar tv, riktigt oproffsigt. GRYM dag och typ 400 bilder senare, har lite mer bilder att visa er. :-) Puss, ha en underbar kväll! <3

//Talk about a great day! We went this morning to Tarifa, took about an hour drive from here. Arrived to beautiful Tarifa and went straight to the beach, it’s always (usually) windy there so we had our fingers crossed that it wouldn’t be too much since you get sand everywhere then. It was perfect today, a bit windy and nice. Don’t even get me started on the beach and water, so amazing with a white beach and clear water. We rented two surf boards that we had some fun with, Jon was the instructor and I got so impressed by my dad and little brothers! So good all of em! I took just one wave but was still happy for that, haha! The waves were pretty small so you had to be almost in by the sand, perfect for beginners but I wanted some bigger waves. Since it was windy we didn’t feel the sun burn, but we noticed when we got back home. Two tomatoes in the cough here watching tv, really unprofessional. GREAT day and like 400 pictures later, have some more to show you. :-) Hugs, have a wonderful night! <3

21 reaktioner på “TARIFA”

 • nadine says:

  Janni…i just love your blog…i’m all day here…huhuuu :) you are my bigges inspo. Thank you. Greez and have a good time

 • tora says:

  Gud vad härligt! Jag skulle verkligen också vilja lära mig surfa :)

 • viola says:

  Janni how do you treat your hair before/after when you go into the sea? Do you put some protecing oil in it? Do you have any

 • Linnea says:

  Um jag är helt speechless! Vilket paradis detta verkar vara! Hit vill jag verkligen åka! Gärna imorgon :)

 • Anna says:

  Hej! Har två frågor : Var det många tullar påvägen dit som fördröjde åkturen till tarifa?
  Och vet du vad stranden ni besökte hette? det finns flera stränder där men det ser så otroligt fint ut på era bilder och blev väldigt sugen på att besöka stället nu ❤️

  • jonny says:

   undrar också namnet på stranden !

  • Janni says:

   Det var en tull på vägen dit och en på vägen hem, det fördröjde inte! :-) Vet tyvärr inte vad den heter men vi har hamnat på den båda gångerna vi åkt dit, lätt att hitta! Kram!

 • stina says:

  Åh Tarifa!! Tack för bilderna så jag fick se lite av mitt favoritställe. Hann inte dit nu innan vi åkte hem så nu stillade du min abstinens lite.. eller fan.. den ökade! ;)

 • Effie says:

  S-T-U-N-N-I-N-G ! Summer and workouts are treating you well :):)

  love the pictures and make me want to be on holidays righhhhht now and not in front of my computer at work :'(

 • Sandra Ajax says:

  Åh, vad härligt! :)

 • Mari says:

  Magiskt =) Hur varmt har ni det?

 • Lee says:

  Aw, such pretty pictures! I can’t wait for my vacation starting on Saturday! <3

  http://www.thatnewyorkgirl.com

 • Maaike says:

  Surfing is sooooo cool! I did it Saturday for the first time and it was great! But too much wind for a first time surfing haha, I only had 1 good wave :-( But it was so fun! Glad you had a great time there too :-) I’m going to Portugal on Tuesday so maybe we can go surfing there too, I hope so!
  Until when are you staying in Spain?
  Hugs

 • Marie says:

  Hej Janni! Är det din vanliga kamera du fotat med? Sugen på att köpa en ny kamera, kan du rekommendera den du har? Minns inte vilket men vet du skrivit i bloggen ett antal ggr. Och om man vill ta fina strandbilder/smesterbilder men hyffsat kort skärpedjup, vilket bländartal och slutartid skulle du satsa på då? Är ny med fotografering och vet att varje situation spelar roll men skulle vilja veta ungefär vilken “ram” du brukar ligga mellan? :)

  • Janni says:

   Nikon D750, älskar den! Vill du ha något lite mindre och smidigare så tycker jag Nikon D5500. Jag brukar ha ISO 100 och bländare 3-4 beroende på ljuset, slutartid ställs in automatiskt. :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.