UPSIDE DOWN

janni-deler-yogaposeDSC_3380
janni-deler-yogaposeDSC_3389

Just love to stand on my head… My all time favorite pose haha!

Goood morgon, god morgon tralalala! Haha, hur mår ni? Jag mår toppen, sov som en stock (som vanligt) och känner mig pigg och redo för dagen. :-) Vi åkte aldrig till stranden igår men idag ska vi åka någonstans. Först ska vi träna lite, hade vilodag igår vilket var skönt. Jag är så glad över att ha kommit igång med träningen igen, även fast jag snart kommer börja flänga runt jordklotet igen ska jag hålla träningen vid liv. Jag mår SÅ mycket bättre av det, man får energi och det är så skönt att använda kroppen. Min favoritpose – stå på huvudet. Har hört att det är bra för blodcirkulationen så jag försöker göra det en gång varje dag. Den här sommaren har varit totala motsatsen mot förra sommaren, inte druckit en droppe alkohol typ och tränat och hittat på saker. Jag älskar det! Nu ska vi börja byta om och göra oss redo för dagen, puss hjärtan! <3

//Good morning, good morning tralalala! Haha, how are you? I feel great, slept like a baby (as always) and feel energised and ready for the day. :-) We never went to the beach yesterday but we’re going somewhere today. First we’re working out, had a rest day yesterday which was nice. I’m so glad for being back with training again, even if I’m going to travel around the world soon again I’m keeping up with training. I feel SO much better doing it, you get energy and it feels great to use the body. My favorite pose – head stand. Heard it’s good for the blood circulation so I’m trying to do it every day. This summer has been the complete opposite to last summer, haven’t had almost any alcohol and been working out and doing stuff. I love it! Time to change and get ready for the day, hugs babes! <3

9 reaktioner på “UPSIDE DOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.