PURO LUNCH

janni-deler-purobeachDSC_4266
janni-deler-purobeachDSC_4303
sail19
janni-deler-purobeachDSC_4278
janni-deler-purobeachDSC_4286
janni-deler-purobeachDSC_4291
janni-deler-purobeachDSC_4305

Lunch at Puro Beach, fresh sashimi, sushi and virgin daiquiris!

Puro Beach, vilket ställe. Allt är vitt, fräscht och riktigt bra mat! Vi drack virgin strawberry daiquiris, lika gott som vanliga. Jag är ju riktigt svag för daiquiris och speciellt här på sommaren, har inte druckit en enda i sommar och det kan jag lova er är ovanligt. Det var på tiden när vi åkte båt! :-) Vi åt sashimi, någon slags carpaccio och lite blandat. Fräsch mat är godast när det är varmt ute! Helst kall mat, jag blir så varm av varm mat. Saknar Jon redan, konstigt men sant. Han är ju borta nu för att åka bil, han kommer tillbaka imorgon men det känns ändå tomt utan honom här. :-( Knäppt det där, bara för att vi har umgåtts så mycket senaste tiden känns det ännu jobbigare att vara ifrån varandra. Det borde ju vara tvärtom, att det är lättare att vara ifrån varandra när man hängt ihop så länge. Men men, nu har jag något att se fram emot imorgon iallafall! Puss hjärtan <3

//Puro Beach, what a place. Everything is white, fresh and great food! We had virgin strawberry daiquiris, taste just as good as normal ones. I’m so weak when it comes to daiquiris here during summer, haven’t had a single one this summer and I can promise you that’s very rare. It was about time when we went on the boat! :-) We had sashimi, some kind of carpaccio and some mixed things. Fresh food is the best when it’s hot outside! I prefer cold food, get so warm when I eat warm food. I miss Jon already, weird but true. He’s away now to drive cars, he’s coming back tomorrow but it’s still so empty here without him. :-( It’s so weird, just because we’ve spent such a long time together lately it’s even harder to be away from each other. It should be the opposite way, that it’s easier to be apart when you’ve spent time together so long. Well well, now I have something to look forward to tomorrow! Hugs loves <3

16 reaktioner på “PURO LUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.