SUNSET DINNER

janni-deler-dinner-spainDSC_4488
janni-deler-DSC_4471
janni-deler-dinner-spainDSC_4489
janni-deler-dinner-spainDSC_4493

Last nights dinner, we stayed there until 3 am…

Hade en supermysig kväll igår, vi åkte till Edita som hade fixat så fint och bjöd på massa god mat. I vanlig ordning! ;-) Fint dukat, god mat och jag fick äntligen träffa deras lilla (underbara) tillskott till familjen. Lilla Vega var så söt så man nästan smällde av… Vi satt och snackade och klockan sprang iväg, helt plötsligt var den 03.00 så då åkte vi hem och slocknade. Har varit trött hela dagen, eftersom jag sovit dåligt i två dagar nu så känns det i kroppen. Ikväll blir det tidigt i säng så jag är pigg imorgon! Puss babes, ha en skön kväll <3

//Had a super cozy night last night, we went to Edita that made us lots of good food and made everything so beautiful. As always! ;-) The table was flowery, tasty food and I finally got to meet their little (wonderful) newcomer to the family. Baby Vega was just too cute… We sat there and talked about everything and time flies as usual, all of a sudden it was 03.00 so we went back home to sleep. Been tired all day, since I’ve been sleeping bad for two days now I can feel it in my body. Going to bed early tonight so I feel energised tomorrow! Hugs babes, have a cozy night <3

20 reaktioner på “SUNSET DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.