BLUE LACE

janni-deler-lace-set-ginatricotDSC_4444
janni-deler-lace-set-ginatricotDSC_4424
janni-deler-lace-set-ginatricotDSC_4421
janni-deler-lace-set-ginatricotDSC_4433
janni-deler-lace-set-ginatricotDSC_4413

RayBan glasses/ Gina Tricot set/ Henry Kole shoes

Hej fina ni! Här kommer en look jag totalt glömt posta, kände att det var på tiden. :-) Blått och ett matchande set, börjar hitta mitt safe card haha! Ibland kommer livet emellan, som idag. Speciellt här nere, det blir aldrig som man tänkt sig riktigt så om jag inte planerat med bloggen så blir det sena inlägg vissa dagar. Jag och Jon drog och körde ett crossfit-pass med Henke och sen åkte vi förbi pappa för att säga hej. Där fastnade vi, grillade och hade en skön kväll. Tillslut frågade jag gänget om dom ville med på äventyr, och det ville dom efter lite om och med. ;-) Vi åkte till Miramar som är ett shoppingcentrum en bit härifrån, alla shoppade som galningar och nu kom vi precis hem. Har massa nytt och kul att visa er nu, så var beredda på fler outfits. Dags att sova, helt slut! PUSS och god natt <3

//Hey babes! Here’s a look I totally forgotten to post, felt that it was about time. :-) Blue and a matching set, starting to find my safe card haha! Sometimes life is in the way, like today. Especially down here, it never works out as planned so if I haven’t planned anything for the blog it ends up with late posts some days. Me and Jon went for a crossfit workout with Henke and then we drove by my dad to say hi. We got stuck there, had barbecue and a nice night. I asked the gang if they were up for an adventure, and they all joined after some discussion. ;-) We drove to Miramar which is a shopping mall a bit further away, everyone found lots of shopping and we just got back home. Have lots of new stuff to show you now, so be prepared for outfits. Time to sleep, so tired! HUGS and sleep tight <3

9 reaktioner på “BLUE LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.