SNAPSHOTS

janni-deler-mix-marbellaDSC02417
janni-deler-mix-marbellaDSC_9708
janni-deler-mix-marbellaDSC_9449
janni-deler-mix-marbellaDSC_9611
sail12
janni-deler-mix-marbellaDSC_4001
janni-deler-cliffsDSC_3761
janni-deler-mix-marbellaDSC_3430
day11
day4

Mixed snaps from the last time!

God morgon babes! Hur mår ni? Jag har precis kommit hem från en skön morgonprommis, vaknade tidigt idag och kände mig utvilad. Bästa känslan! Antar att det är för att Jon kom hem, sover som en stock när han ligger bredvid. :-) Här är lite blandade snaps från senaste tiden, lite mat, äventyr och härliga stunder. Nu har jag inte så lång tid kvar här så ska njuta allt jag kan. Hade kunnat stanna här minst en månad till, tröttnar liksom inte på det här stället. Har ni några resor planerade den här sommaren? Eller är ni hemma och har det skönt? Berätta lite om era planer, alltid kul för mig att läsa! Dags att ta tag i den här dagen, hörs senare. PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I just got back from a nice morning walk, woke up early and felt rested. The best feeling! Guess it’s because Jon is back, I always sleep like a baby when he’s next to me. :-) Here’s a mix of snaps from the last time, some food, adventure and great moments. Don’t have too much time left here now so I will enjoy it as much as I can. Could stay here at least for another month, never get tired of this place. Do you have any trips planned this summer? Or will you stay at home and have a nice time? Tell me your plans, always fun for me to read! Time to make some plans for this day, talk to you later. HUGS <3

40 reaktioner på “SNAPSHOTS”

 • Elsa Winge says:

  Åh allt ser så skönt ut! Själv så jobbar jag i sex veckor som receptionist och sen åker jag iväg på tågluff i tre veckor med tre kompisar. Så jag har verkligen någonting att se fram emot när jag sitter instängd på kontoret haha! Hade inte tackat nej till att ha semester i värmen… Jaja, det är mina sommarplaner :D

  • Janni says:

   Åh det låter ju superkul!! :D Kämpa på, snart är du på tåget med dina vänner! Stor kram!

 • Darja says:

  Oh Janni! I am so happy every time I scroll through your pictures!! :D
  Today in the evening I’m going on a class trip to Nice, Cannes, Monaco and I just can’t wait to see the south of France again!! Through your photos I really get the feeling of summer and the sea <33

  At the beginning of August, I'll go to London and afterwards do a road trip through Norway with my dad!

  • Janni says:

   Wow, sounds like an amazing summer! :D Lot’s of plans ahead of you. Enjoy it all you can sweetie, big hug! <3

 • Tessan says:

  Åh vad härliga bilder, njuut där borta! Här i Stockholm är det superkallt och grått :( sitter på kontoret i 2 veckor till och sen bär det av till släkt i Finland och sen bila till Danmark och Berlin! :) i höst blir det även en vecka till Santorini <3 ha världens bästa sommar nu!!

 • Kajsa says:

  På söndag ska jag till paris! det ska bli så kul fast att jag var där i maj också :)

 • Fanny says:

  Jag jobbar på Astrid Lindgrens värld. Började i maj och slutar den sista augusti. Den enda resa jag kan klämma in i sommar blir en helgtripp till Göteborg om en månad :) Men jag klagar inte. Jag för resa i höst istället!

 • Lovisa says:

  Åh ska till landet idag till söndag för då drar jag till marbella en vecka sen direkt efter det Palma!! Älskar också marbella så ser framemot de jätte mycket!

  • Janni says:

   Åh vad härligt, du kommer ha det grymt här i Marbella! :D Var beredd på värme, haha! <3

 • Rebecca says:

  Jag jobbar några pass varje veckan då jag har ett deltidsjobb och endast är 17 år, men på söndag så flyger jag äntligen ner till Nice och franska rivieran något jag ser så mycket framemot !! :) Kan du inte berätta vart din nästa resa går?? Ha en underbar sommar go du!

  • Janni says:

   Åh vad härligt!! Jag ska direkt till Grekland och sen Sthlm, håller på att planera hösten nu och det ser ut som det blir en hel del resor framöver. :-) Kram!

 • Sofia says:

  Går på semester i morgon, ska bli så jääkla skönt! 3 härliga veckor i Sverige (!!) med segling, västkusten och landställen – drömmen! (ska även planera lite inför nästa års bröllop, wooho!)
  Superhärliga bilder, man blir ju bra sugen på att boka en resa pronto! Kram!

 • Antela says:

  I think this is a really gorgeous outfit!
  KISS!
  http://blamod.com

 • ISA says:

  vad härliga bilder, du verkar ha en drömsommar där nere! garanterad sol iaf, ta vara på det säger jag bara! hehe. Jag jobbar faktiskt denna sommar MEEEEN har ett asbra jobb med schysst schema så hinner ändå carpa solen när den är framme. Sen ska jag dra iväg någonstans en vecka i slutet av sommaren, alltid fint med något att se fram emot när en jobbar. End of novel ;) haha puss!

 • Jessie says:

  Hi Janni, may I ask where is your beach bag from? The one in the last picture? Many thanks! xx

 • Nadja says:

  Right now I’m packing for a road trip with my boyfriend. We are going to Barcelon. We are from Slovenia (small country next to Croatia) and the ride will take around 14 hours to Barcelona where we were stay a few days and then go to Valencia. We love Spain, actually this will be our sixth year in Barcelona hehe. Really love your photos from Marbella!!I like to go to Marbella too, but this is too far..so maybe next year. Hope you have a gret time.

 • laura says:

  Stunning shots!!

 • Kaisa says:

  Jag jobbar i telefonväxeln på att taxibolag här i Gävle så nu har jag snart haft mina två veckor ledigt innan jag jobbar fram till 30 augusti! Jag jobbar mycket nätter mellan 22-06 men även eftermiddagar mellan 14-22. Tid för vänner, nöjer, träning och allt annat roligt prioriteras lite på sidan av vilket jag inte alls tycker om! Som tur är bokade jag och min pojkvän vår första resa ihop 31 augusti till Turkiet. Det är en resa jag ser fram emot sååå mycket :-) Innan dess ska vi även försöka komma iväg med familjen till legoland eller skaras sommarland! Ha en bra sommar fina du <3

 • Alexandra V says:

  Ser helt underbart ut!!! Försöker passa på att jobba ganska mycket på sommaren eftersom jag är student, men nu i juli är jag och min pojkvän 3 veckor på Gran Canaria (min mamma är härifrån så vi har hus här) så det är jätteskönt! :)

 • Jag har hunnit med en båtluff i Grekland, en vecka i Dubrovnik och strax ska jag till Turkiet och hälsa på mina gamla kollegor från tiden som reseledare. Full rulle, men man vill ju passa på att se så mycket som möjligt av världen! Bodde på Costa del sol förra sommaren så det är så kul att se dina updates därifrån o se vad jag känner igen och inte :)

 • JOSEFIN B says:

  Så himla fina bilder! kram joseefiinb.devote.se

 • nina says:

  Åh ser härligt ut :) själv jobbar jag i några veckor till sen är det Málaga som gäller, vi är alltid i själva staden, älskar verkligen Málaga, får åka förbi Marbella nån gång också haha! Ska dit med min bror och våra vänner, längtar ihjäl mig. I Malmö där jag bor är vädret inte alls bra, tyvärr :( sen är det tillbaka till högskolan som gäller haha!

 • Lina S says:

  Underbara bilder!! Maten ser verkligen fräsch och god ut :) Har varit i Dubai en vecka redan ( under Ramadan, det var lite speciellt ) sen så åker vi till Krakow snart sen hoppas jag på en till utlandsresa innan sommaren är slut :)

 • Jennifer says:

  Ni verkar ju verkligen leva drömmen där nere! Bilderna tyder iaf på det, så fina :)

 • Linnea says:

  Åh så härligt du verkar ha det :)

 • Netti says:

  Vad härligt att Jon är hos dig igen och ni är så fina tillsammans! :-D

 • Angelique says:

  Jag jobbar i princip hela sommaren så jag kommer (tyvärr) bara va hemma i Stockholm. Önskar att jag bara kunde packa väskan och dra till Spanien med första bästa flyg för min pojkvän bor där, men ibland måste man ju va vuxen och tänka på ekonomin och grejer så jag får vänta till september :p Jag upptäckte din blogg för ett par veckor sen och tycker att bilderna du lägger upp är så himla härliga, och så är det extra kul eftersom du är i just Spanien :) tycker du har superfin stil också!

  • Janni says:

   Åh, hoppas du kommer iväg till din kille! <3 Vad kul att du hittat hit, välkommen! ;-) Stor kram!

 • Alice says:

  Jag och min pojkvän är här i puerto banús, lånar pappas hus! Har varit här nästan varje år sen jag var bebis men det är extra kul nu att läsa din blogg för man vet vilka ställen du pratar om och får även massa nya rips. Såå kul, fortsatt trevlig sommar önskar vi <3

 • Julia says:

  Efter en hektisk och tuff termin i våras på universitetet var jag dum och tackade jag till 100% semestervikariat så jag har jobbat hela sommaren, det behövs dock som student för att få allt att gå runt.. Glad att jag trivs bra med jobbet annars hade det känts tusen gånger värre. Nästa sommar (som är mitt sista ”sommarlov” har jag bestämt att vara helt ledig, det är en sak som är säker haha). Men om lite mer än tre veckor får jag äntligen ledigt två veckor, varav en vecka har jag bokat resa till Spanien, så det ser jag framemot SJUKT mycket. Kram på dig fina Janni! Du inspirerar mig varje dag. <3

 • Johanna says:

  Åh vad härligt!

 • Othilia says:

  Hej!
  Jag åker till Marbella, San Pedro på måndag och är där i 10 dagar :) Känner mig sjukt taggad då jag sett alla dina fina ‘inspo’bilder därifrån!
  Har du några tips på fina platser som man inte får missa när man åker till Marbella? Hoppas du haft en härlig semester där! Hur länge stannar du?
  Kraaam! // Othilia <3

  • Janni says:

   Härligt! :D Brukar aldrig vara i San Pedro men har hört att det är superfint! Åk till Puro Beach, så härligt ställe. Sen marknaden som är på lördagar vid centro plaza, tror san pedro har en också men inte hundra på vilken dag… Stannar till 1a Aug! Kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.