VANILLA TOFFEE PANCAKES

janni-deler-vanilla-toffee-pancakesDSC_4496
janni-deler-vanilla-toffee-pancakesDSC_4498
janni-deler-vanilla-toffee-pancakesDSC_4499
janni-deler-vanilla-toffee-pancakesDSC_4500

Pancakes for breakfast, with vanilla toffee flavour and coconut yoghurt!

God morgon! Här blev det verkligen en god en, gjorde protein-pannkakor med vanilla toffee smak. Provade att ha i Vanilla Toffee proteinpulver (här!) i pannkaksmixen (här!) och det blev så sjukt gott! Toppade med kokos och kokosyoghurt. :-) Här snackar vi pangfrulle! Ska snart ta oss hem till pappa där vi ska köra ett skönt pilatespass, sträcka ut lite och stärka alla små muskler. Älskar mixen på träningen vi kör just nu, mår så bra i kroppen. Hungrig blir jag av all träning men på ett bra sätt, gött med pannkakor till frulle då. ;-) Dags att byta om, vi hörs under dagen hjärtan! <3

//Good morning! Here we had a really good one, started with protein pancakes with vanilla toffee flavour. Tried to have the Vanilla Toffee protein powder (here!) in the pancake mix (here!) and it turned out so good! Topped it all with coconut and coconut yoghurt. :-) Now we’re talking about a smashing breakfast! We’re soon heading over to my dad where we’re doing a calm pilates workout, stretch some and make all the small muscles stronger. Love the mix of our training right now, my body feels so good. All this training makes me hungry but in a good way, great with pancakes for breakfast then. ;-) Time to change, talk to you during the day sweethearts! <3

4 reaktioner på “VANILLA TOFFEE PANCAKES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.