ESPADRILLES

janni-deler-espadrilles-grey-dressDSC_4857
janni-deler-espadrilles-grey-dressDSC_4807
janni-deler-espadrilles-grey-dressDSC_4821
janni-deler-espadrilles-grey-dressDSC_4855
janni-deler-DSC_4830
janni-deler-espadrilles-grey-dressDSC_4852
janni-deler-espadrilles-grey-dressDSC_4869
janni-deler-espadrilles-grey-dressDSC_4866

Thom Browne glasses/ Dress from Spain/ Celine Schener bag/ Primark shoes

Perfekt söndagslook, bara det att jag hade det på mig igår och det var lördag. ;-) Skön klänning och min nya obsession, espadrillos med högre sula. Mina fötter ser bautastora ut, men jag gillare. Kan se ganska oljig ut också, det är inte jag som har smörjt in mig med olja för att få glow den här gången. Det är direkt efter thai-massagen vi tog igår, kom på att jag ville fota av looken efteråt. Kameraproblemet är lite halvt löst, kom på att Nikon D5500 jag har funkar prima, har inte provat fota outfit med den ännu men det ska nog gå. Problem numero dos – laddaren till den är spårlöst försvunnen haha! Haft städmarathon här hemma nu, fattar inte hur stökigt det kan bli när man bara är två personer. Tror vi drar ut och käkar ikväll, vill ju inte smutsa ner det nystädade hemmet direkt. ;-) Puss hjärtan!

//Perfect sunday look, just that I wore it yesterday and it was saturday. ;-) Comfy dress and my new obsession, espadrilles with a higher sole. My feet look gigantic, but I like it. May look a bit oily too, it’s not me who had oil on for that extra glow this time. It’s straight after the thai massage we had yesterday, figured out that I wanted to shoot the look after it. The camera problem is semi solved, remembered the Nikon D5500 I have that works great, haven’t tried taking an outfit with it yet but I’m sure it’ll be fine. Problem numero dos – the battery charger for it is nowhere to be found haha! Had cleaning marathon in the house now, can’t believe how messy it can get when you’re only two people. Think we’re heading out for dinner tonight, don’t want to ruin the super clean house straight away. ;-) Hugs loves!

14 reaktioner på “ESPADRILLES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.