ICED COFFEE

janni-deler-ice-coffee-homemadeDSC_0008
janni-deler-ice-coffee-homemadeDSC_0009 kopia
janni-deler-ice-coffee-homemadeDSC_0011
janni-deler-ice-coffee-homemadeDSC_0036

Coffee addict as I am, I drink iced coffee in this heat.

God morgon! Världens enklaste och godaste drink på morgonen, iskaffe. Vet inte alls hur vädret är hemma, men jag hoppas ni har fått sol och värme litegrann iallafall. :-) Jag älskar ju kaffe på morgonen, hela dagen också men morgonkaffet är favoriten. Här är det ju så varmt och då vill jag helst dricka och äta kallt, nu har jag börjat göra iskaffe. Superenkelt, häll upp is i ett glas och gör kaffe och häll över isen. Toppa med mjölk om man gillar det i och drick! Jag dricker alldeles för mycket kaffe här men tycker det är så gott. Nu ska jag ta mig bort till pappa för ett träningspass hemma, sen ska jag sätta mig och jobba lite. Resten av dagen är helt oplanerad, skönt tycker jag. Hoppas ni har en härlig måndagsmorgon, puss! <3

//Good morning! The most simple and tasty drink in the morning, ice coffee. Have no idea how the weather is at home or where you guys live, but I hope you get some sun and heat at least. :-) I love coffee in the morning, all day too but the morning one is my favorite. It’s so hot here and then I prefer to drink and eat cold, now I’ve started to do ice coffee. Super easy, have ice in a glass and make coffee and pour over the ice. Top it with milk if you like and drink! I drink way too much coffee here but I just think it’s too good. Heading over to my dad now for a home workout, then I have to get some work done. The rest of the day is completely unplanned, feels great. Hope you guys have a nice monday morning, hugs! <3

13 reaktioner på “ICED COFFEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.