MARBELLA WALK

janni-deler-marbella-cappuchinoDSC_4940
janni-deler-marbella-cappuchinoDSC_4936
janni-deler-marbella-cappuchinoDSC_4950
janni-deler-marbella-cappuchinoDSC_4964
janni-deler-marbella-cappuchinoDSC_4971
janni-deler-marbella-cappuchinoDSC_4954
janni-deler-marbella-cappuchinoDSC_4973

Started this morning with a walk and then breakfast at Cappuccino.

Ganska sent god morgon här, startade dagen med att promenera in till Marbella stad längs strandpromenaden. Superskönt att gå ganska tidigt, men det blev varmt… Vi stannade på Cappuccino och käkade frulle, älskar ju att äta frukost ute men gör det så sällan. Mysigt att bli serverad kaffe och frukostmat. :-) Efter det gick vi tillbaka hemåt! Dagen började asbra men just nu känns det skit, ryggsäcken jag hade kameran i ramlade av Jons rygg rakt i backen med en duns, jag fick panik direkt men tänkte att den klarar sig nog. Provade kameran nu och det blir helt svart… SÅ JÄVLA DEPPIGT!!! Får se hur jag löser en ny kamera här nere, kul när det är söndag och typ allt är stängt. :-( Aja, inte mycket jag kan göra åt det nu så ska försöka tänka på något annat i någon timme innan jag tar tag i det. Puss på er!

//A pretty late good morning here, started the day with a walk in to Marbella town by the beach walk. So nice to walk pretty early, but it got hot anyway… We stopped at Cappuccino for breakfast, love to have breakfast out but I almost never have it. So cozy to get your coffee and breakfast served. :-) After that we walked back home! The day started soo great but right now it feels like shit, the backpack I had my camera in fell off Jon’s back right on the ground with a big bam, I panicked directly but thought that it wasn’t that bad. Just tried the camera and it just gets all black… SO FREAKING SAD!!! Will see how I’ll get a new camera down here, great that it happens on a sunday and almost everything is closed. :-( Well, can’t do much about it now so I’ll try to think of something else for an hour before I try to figure something out. Hugs babes!

23 reaktioner på “MARBELLA WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.