OVERSIZED

janni-deler-oversized-shirtDSC_0108
janni-deler-oversized-shirtDSC_0090
janni-deler-oversized-shirtDSC_0161

Aéryn Paris shirt (sold out)/ Make Way skirt/ Chanel bag/ Guiseppe Zanotti shoes

Trodde vi skulle ut och käka igår så tog med mig klackar, men det var söndag och den restaurangen vi ville till hade stängt. Så, vi käkade indiskt hemma och kollade film istället. :-) Bad Jon fota av min outfit lite snabbt utanför och såhär såg jag ut. En oversized skjorta, skönt och avslappnat. Lite fel dag att välja en långärmad bara, sååå varmt här nu och igår var det helt stilla i luften. Tur den var stor så den inte klistrades fast på kroppen, haha! Nu ligger jag inne med AC:n på och kollar tv samtidigt som jag rensar mail-inkorgen, skönt att komma i fas lite. Måste boka biljetter härifrån också, drar mig lite för det eftersom jag INTE vill åka… Ska direkt till Grekland och Yacht Week i och för sig vilket ska bli skitkul men sen ska jag direkt hem till Stockholm igen. Vill flytta hit och bo här på heltid, världens bästa ställe! <3

//Thought we were going out for dinner last night so I brought heels, but it was sunday and the restaurant we wanted to go to was closed. We had indian food at home instead and watched a movie. :-) Asked Jon to shoot my outfit quickly and this was my look. An oversized shirt, comfy and relaxed. Wrong day to wear a shirt with long arms, sooo hot here now and yesterday the air was completely still. Luckily it was big so it didn’t stick on my body, haha! Now I’m inside with the AC on watching tv and the same time cleaning out my email, feels good to get back on track. Have to book tickets from here too, I just push it since I DON’T want to leave… Going straight to Greece and Yacht Week though which will be super fun but after that I’m going straight to Stockholm again. Want to move here full time, the best place in the world! <3

11 reaktioner på “OVERSIZED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.