Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:28 | July 22, 2015

BODY CHAIN

janni-deler-body-chainDSC01553 janni-deler-body-chainDSC01567 janni-deler-body-chainDSC01526 janni-deler-body-chainDSC01589 janni-deler-body-chainDSC01555 janni-deler-body-chainDSC01585 janni-deler-body-chainDSC01575 janni-deler-body-chainDSC01571

Brandy Melville body chain/ Primark top/ Old skirt/ Chanel bag/ Nelly shoes (old)

Hur fint ljus? Det här var när vi var ute och åt, precis när solen var påväg ner. Älskar motljus alltså, allt blir så fint! Rotade fram min gamla leopardkjol som jag inte använt på evigheter känns det som, kom på att jag hade med ett kroppssmycke också så det fick åka på. :-) Sköna kvällar här, dagarna är snäppet för varma just nu tycker jag. Idag har det varit runt 40 grader vilket är galet, kläder vill man inte ha på sig utan mest ligga inne och i poolen. AC for life här borta, haha! Idag körde vi yoga och det var så otroligt skönt, kul med hängande yoga igen. Ska visa er lite bilder därifrån, riktigt mysigt ställe och goda juicer. :-) Har massor jag måste ta tag i och göra, man blir ganska lat här… Ska försöka ha en fixar-kväll ikväll! Puss hjärtan <3

//How amazing is this light? This was when we went for dinner, right when the sun was about to set. I just love backlight, everything looks so nice! Found my old leopard skirt that it feels like I haven’t used in ages, remembered I brought a body chain as well so that got on too. :-) Lovely nights here, the days are a bit too hot right now in my opinion. Today it’s been around 40 degrees which is just insane, you don’t want to wear clothes and just stay inside or in the pool. AC for life over here, haha! Today we did yoga and it was so nice for the body, fun with aerial yoga again. Will show you some pics from it, such a cozy place and tasty juices. :-) Have tons of stuff to do, you get pretty lazy here… Will try to have a “fixing things” night tonight! Hugs loves <3


16 kommentarer16 kommentarer om “BODY CHAIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SÅ snygg, som alltid! :-) Älskar din stil!!

  Reply
 • Kvinna, du är för jäkla vacker och jag blir lika inspirerad varje gång. Lite avundsjuk på det soliga vädret du verkar ha varje dag bara, här hemma är det riktigt tråkigt… Njut! :-) Kram!

  Reply
 • Seriously love this look, I also have a leo skirt somewhere. Need to find it asap! Good night cuteness, kisses!

  Reply
 • Vilka underbara bilder! kram http://www.joseefiinb.devote.se

  Reply
 • Lika snyggt som alltid! Det verkar som att du har haft en bra dag :)

  Reply
 • Du är verkligen supersnygg! Enligt mig är din blogg en av de absolut bästa svenska bloggarna och jag är verkligen säker på att vi alla kommer att få se mycket mer av dig i framtiden. Din blogg är verkligen toppen och superinspirerande, speciellt för mig som har för vana att drömma mig bort till Spanien. Kram på dig & keep up the good work!!

  Reply
 • Men hallå, vad gullig du är! <3 Blir superglad :-) Stor kram!!

  Reply
 • åh sånna är snygga!

  Reply
 • You look amazing!
  xx
  SASHA

  Reply
 • Stört stört STÖRT snygg. vill ha likadan kjol. tips på var man kan hitta en leokjol? :)

  Reply
 • Tack fina! Åh, kolla Nelly, Asos eller liknande :-) Kram!

  Reply
 • Åhh, skulle inte du kunna dela med dig av de filter som du använder när du redigerar bilder? och en video när du redigerar kanske ? hade varit superkul:)

  p.s du är awesome!:D

  Reply
 • De är tyvärr gjorda av en fotograf, så inga som går att köpa. Vet dock att VSCO-cam har filter man kan köpa till Lightroom. :-) Kram!

  Reply
 • Älskar skorna!! Och smycket. :)

  http://emmasspeciella.blogg.se

  Reply
 • Så himla fin!

  Reply
 • Verkar var ett dröm ställe! Vad skönt med värme skillnad från här i Sverige just nu man vet inte om det är höst eller sommar! ;)

  Reply