BODY CHAIN

janni-deler-body-chainDSC01553
janni-deler-body-chainDSC01567
janni-deler-body-chainDSC01526
janni-deler-body-chainDSC01589
janni-deler-body-chainDSC01555
janni-deler-body-chainDSC01585
janni-deler-body-chainDSC01575
janni-deler-body-chainDSC01571

Brandy Melville body chain/ Primark top/ Old skirt/ Chanel bag/ Nelly shoes (old)

Hur fint ljus? Det här var när vi var ute och åt, precis när solen var påväg ner. Älskar motljus alltså, allt blir så fint! Rotade fram min gamla leopardkjol som jag inte använt på evigheter känns det som, kom på att jag hade med ett kroppssmycke också så det fick åka på. :-) Sköna kvällar här, dagarna är snäppet för varma just nu tycker jag. Idag har det varit runt 40 grader vilket är galet, kläder vill man inte ha på sig utan mest ligga inne och i poolen. AC for life här borta, haha! Idag körde vi yoga och det var så otroligt skönt, kul med hängande yoga igen. Ska visa er lite bilder därifrån, riktigt mysigt ställe och goda juicer. :-) Har massor jag måste ta tag i och göra, man blir ganska lat här… Ska försöka ha en fixar-kväll ikväll! Puss hjärtan <3

//How amazing is this light? This was when we went for dinner, right when the sun was about to set. I just love backlight, everything looks so nice! Found my old leopard skirt that it feels like I haven’t used in ages, remembered I brought a body chain as well so that got on too. :-) Lovely nights here, the days are a bit too hot right now in my opinion. Today it’s been around 40 degrees which is just insane, you don’t want to wear clothes and just stay inside or in the pool. AC for life over here, haha! Today we did yoga and it was so nice for the body, fun with aerial yoga again. Will show you some pics from it, such a cozy place and tasty juices. :-) Have tons of stuff to do, you get pretty lazy here… Will try to have a “fixing things” night tonight! Hugs loves <3

16 reaktioner på “BODY CHAIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.