EYWA MARBELLA

janni-deler-eywa-marbella-yogaDSC01855
janni-deler-eywa-marbella-yogaDSC01784
janni-deler-eywa-marbella-yogaDSC01796
janni-deler-eywa-marbella-yogaDSC01793
janni-deler-eywa-marbella-yogaDSC01821
janni-deler-eywa-marbella-yogaDSC01804
janni-deler-eywa-marbella-yogaDSC01825

Yoga session at Eywa Marbella, so much fun!

God morgon babes! Såhär startade vi dagen igår, världens bästa start på dagen. :-) Vi mötte upp Hannah och Itzi på ett nyöppnat ställe nere vid hamnen, ljust, fräscht och riktigt kul! Det var kul att se Jon akbrobata också, haha! Han var så duktig så. Vi stretchade massor och hade lite roligt under tiden också, det är det jag gillar med den här typen av yoga. Man skrattar och gör fel ibland samtidigt som det känns mycket bättre i kroppen efteråt. Vi fick färskpressade juicer när passet var klart, jag tog en med ananas och ingefära. Tycker det är så fint när man får det serverat i såna här muggar! Idag ska Jon iväg och köra bil så jag tänkte ta mig hem till pappa och hänga lite istället. :-) Ha en skön dag, puss! <3

//Good morning babes! This is how we started our day yesterday, the best start of the day. :-) We met up with Hannah and Itzi at this new opened place down by the port, bright, fresh and so much fun! It was fun to see Jon do some acrobatic moves too, haha! He was great. We stretched a lot and had some fun doing it, that’s what I like with this kind of yoga. You laugh and do wrong sometimes and at the same time it feels so much better in your body afterwards. We got freshly squeezed juices when the session was done, I had one with pineapple and ginger. Really like these kind of mugs! Jon is going to race some cars today so I’m heading over to my dad to hang out instead. :-) Have a great day, hugs! <3

13 reaktioner på “EYWA MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.