BTS PHOTOSHOOT

janni-deler-photoshoot-btsDSC01640
janni-deler-photoshoot-btsDSC01633
janni-deler-photoshoot-btsDSC01631
janni-deler-photoshoot-btsDSC01653
janni-deler-photoshoot-btsDSC01632
janni-deler-photoshoot-btsDSC01668
janni-deler-photoshoot-btsDSC01776
janni-deler-photoshoot-btsDSC01686
janni-deler-photoshoot-btsDSC01698

BTS from yesterdays photoshoot at Cavalli Club.

God morgon! Blev en lång kväll igår, men hade superkul med gänget! Började med att få håret fixat och sen blev jag sminkad av Nicholie på Marbella Event Academy. Så sjukt duktig, att jag inte visste att hon var här innan haha! Efter det gick vi vidare till Cavalli Club där vi plåtade en del, tror det blev grymma bilder! Säger till när bilderna är i tidningen, vet inte hur mycket jag får visa innan dess. :-) När vi var klara åkte jag hem med Jon och somnade tidigt, försov mig imorse också så nu är det lite stressigt innan yogan jag ska på. Ska prova på ett nytt ställe här och det ska bli SÅ skönt att yoga lite. Ha en skön morgon hjärtan, puss! <3

//Good morning! Long night last night, but I had so much fun with the team! Started to get my hair done and then I got my make up by Nicholie at Mabella Event Academy. She’s so good, hate the fact that I didn’t know she was here before haha! After that we went to Cavalli Club and took some photos, think we got some really cool ones! I’ll let you know when the pictures are published in the magazine, don’t know how much I can show before it. :-) When we were done I went home with Jon and fell asleep early, slept a bit too long this morning too so now I’m a bit stressed before a yoga class I’m going to. Will try a new place here and I can’t wait to do some yoga. Have a great morning loves, hugs! <3

15 reaktioner på “BTS PHOTOSHOOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.