Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:07 | July 23, 2015

PALM LEAF

janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01867 janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01905 janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01884 janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01899 janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01903 janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01910 janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01901

Scarf from the market/ RayBan glasses/ Dress from a shop in Spain (similar here!)/ Celine Schener bag/ Birkenstock shoes (here!)

Dagliga uniformen, eller nästan. Slappa kläder menar jag, och de här sandalerna. Kan nog säga att de är det mest använda plagget den här sommaren, mina älskade Birkenstock. För två år sedan hade jag garvat ihjäl mig om någon sa att det skulle vara de skorna jag använt mest, haha! Min pappas reaktion “Vems Birkenstock är det? Jaha, det är ett tecken på att du börjar bli gammal…”. ;-) Jag svarade bara att det är trendigt nu, och jag älskar det! Lika varmt här idag, börjar vänja mig vid att vara konstant svettig. Sorry för den informationen men jag är bara ärlig. Nu ska jag hoppa i plurret igen, svalka mig! Ikväll tror jag vi drar ner på ett event nere i hamnen som några vänner har, får se om Jon orkar efter en heldag på racebanan. Hade varit kul att komma ut lite! Puss <3

//My daily uniform, almost. I mean loose clothes, and these sandals. I can for sure say it’s the most used piece this summer, my beloved Birkenstock. Two years ago I would have laughed my ass off if someone said that Birkenstock would be the shoes I’ve used the most, haha! My dads reaction “Who’s Birkenstock is this? Well, it’s a sign you’re getting old…”. ;-) I just answered that it’s trendy now, and I love it! Just as hot outside today, starting to get used to being constantly sweaty. Sorry for that information but I’m just being honest. Time to jump back in the pool again, cool down! Think we’re heading down for an event in the port tonight that some friends are hosting, we’ll see if Jon have energy after a day on the race track. Would be fun to come out some! Hugs <3


18 kommentarer18 kommentarer om “PALM LEAF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hello janni
  which makeup USER you with the heat you’re so beautiful brown your face but does not shine ….
  thanks

  Reply
 • Jag kan tänka mig att det är lite för varmt ibland men här i Sundsvall så är det bara grått och regnigt så jag tycker inte det låter helt fel med lite sol och värme… :P
  När ska du åka hem därifrån? :)

  Reply
 • Åker till Grekland 1a aug sen hem till Swe den 8e :-) Kram!

  Reply
 • beautiful fringe bag =)
  kisses from Italy
  http://blamod.com

  Reply
 • Så snyggt! :)

  Reply
 • Så snyggt och älskar outfiten!

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  Reply
 • Jag bara går runt här hemma och tänker att jag börjar bli sååå lik min mamma… Både klädmässigt och hur jag beter mig och vad jag säger, tofflorna är ytterligare ett steg närmare, haha! Lite ångestladdat men hon är allt bra fin min mamma! <3 Och de är ju såååå sköna!! :D ;)

  Reply
 • Så fin klänning!

  Reply
 • Hi Janni! Sorry to bother you again with a question, but what model/name is the bag from calvin klein that you showed on snapchat? Its so pretty and i would love to get one! X

  Reply
 • I’ll show it some more later on. I don’t think it’s out for sale yet :-) Hugs! <3

  Reply
 • Så otroligt snyggt, enkelt men ändå bra :) Härligt med värme! Här i Sverige är det 14 grader och regn.,,

  Reply
 • Så snygga bilder! kram http://www.joseefiinb.devote.se

  Reply
 • thats how i personally think you look the best – a lil beachy looking hair, no (or less) make-up and casually dressed. SO SO gorgeous!!!! *.* <3

  Reply
 • LOVE THE FRINGE BAG !!

  xxx from Barcelona !

  http://nyheter24.se/modette/itgirls/xoxofrida/
  http://nyheter24.se/modette/itgirls/xoxofrida/

  Reply
 • I’m a huge fan of Birkenstocks myself haha <3

  Reply
 • Du är så himla fin i alla kläder oavsätt vad du har på dej så super snygg outfit, simpel men snygg❤️☀️

  Reply
 • Jag bor på Malta och nu ligger temperaturen på upp mot 40 grader. Man vänjer sig vid att alltid svettas kopiöst, jag brukar ha en liten mini-handduk (sån liten fyrkantig) i väskan att kunna torka ansiktet med när det rinner. Man får inte glömma att alla andra är lika varma och svettiga :)

  Reply
 • Hey Janni, I was wondering what birkenstock you are wearing here? Is it in the natural leather or in the birko-flor? :)

  Reply