PALM LEAF

janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01867
janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01905
janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01884
janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01899
janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01903
janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01910
janni-deler-birkenstock-black-dressDSC01901

Scarf from the market/ RayBan glasses/ Dress from a shop in Spain (similar here!)/ Celine Schener bag/ Birkenstock shoes (here!)

Dagliga uniformen, eller nästan. Slappa kläder menar jag, och de här sandalerna. Kan nog säga att de är det mest använda plagget den här sommaren, mina älskade Birkenstock. För två år sedan hade jag garvat ihjäl mig om någon sa att det skulle vara de skorna jag använt mest, haha! Min pappas reaktion “Vems Birkenstock är det? Jaha, det är ett tecken på att du börjar bli gammal…”. ;-) Jag svarade bara att det är trendigt nu, och jag älskar det! Lika varmt här idag, börjar vänja mig vid att vara konstant svettig. Sorry för den informationen men jag är bara ärlig. Nu ska jag hoppa i plurret igen, svalka mig! Ikväll tror jag vi drar ner på ett event nere i hamnen som några vänner har, får se om Jon orkar efter en heldag på racebanan. Hade varit kul att komma ut lite! Puss <3

//My daily uniform, almost. I mean loose clothes, and these sandals. I can for sure say it’s the most used piece this summer, my beloved Birkenstock. Two years ago I would have laughed my ass off if someone said that Birkenstock would be the shoes I’ve used the most, haha! My dads reaction “Who’s Birkenstock is this? Well, it’s a sign you’re getting old…”. ;-) I just answered that it’s trendy now, and I love it! Just as hot outside today, starting to get used to being constantly sweaty. Sorry for that information but I’m just being honest. Time to jump back in the pool again, cool down! Think we’re heading down for an event in the port tonight that some friends are hosting, we’ll see if Jon have energy after a day on the race track. Would be fun to come out some! Hugs <3

18 reaktioner på “PALM LEAF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.