SQUEEZED JUICES

janni-deler-fresh-juice-eywa-marbellaDSC01826
janni-deler-fresh-juice-eywa-marbellaDSC01834
janni-deler-fresh-juice-eywa-marbellaDSC01849
janni-deler-fresh-juice-eywa-marbellaDSC01827

Fresh juice in a jar, the perfect way to serve it!

God morgon! Idag ska jag göra något väldigt ovanligt… Jag ska köra racebil på en racebana, haha! Kunde inte bestämma mig men nu har jag kommit fram till att jag ska bli raceförare för dagen, Jon lockade med att det fanns pool och massa annat härligt där också. Blir en kul dag, jag har aldrig kört på bana förut så det ska bli spännande! Hoppas det finns lite goda juicer där också, vi ska vara där hela dagen och jag gissar att det kommer bli ganska varmt. Så mycket färska juicer jag druckit den här sommaren är galet, den på Eywa tar nog hem priset för bäst juice hittills. Tror att det bara var mixad ananas och en bit ingefära så det blev lite sting i, riktigt smarrigt! Frukosttips om ni inte ätit upp den redan. ;-) Dags att börja ladda för att köra gasen i botten, hörs sen när jag är tillbaka! Puss <3

//Good morning! Today I’m doing something very unusual… I’m going in a race car on a race track, haha! Couldn’t decide first but now I decided I’m going to be a race driver for the day, Jon said they had a pool and a few other nice things there too. Will be a fun day, I’ve never driven on a track before so I’m excited! Hopefully they have some nice juices there as well, we’re spending the entire day and I guess it’s going to be pretty hot. As many fresh juices I’ve had this summer is crazy, the one at Eywa got the price for the best juice so far. Think they only mixed pineapple and a piece of ginger so it gets some extra flavour, so tasty! Breakfast tip if you haven’t had that already. ;-) Time to prepare to hit the gas in the bottom, talk to you when I’m back! Hugs <3

9 reaktioner på “SQUEEZED JUICES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.