ROOFTOP JUMPSUIT

janni-deler-lace-jumpsuit-nellyDSC02000
janni-deler-lace-jumpsuit-nellyDSC02011
janni-deler-lace-jumpsuit-nellyDSC02037
janni-deler-lace-jumpsuit-nellyDSC02045
janni-deler-lace-jumpsuit-nellyDSC02006
janni-deler-lace-jumpsuit-nellyDSC02041
janni-deler-lace-jumpsuit-nellyDSC02022
janni-deler-lace-jumpsuit-nellyDSC02054

Nelly jumpsuit (sold out)/ Phillip Lim bag/ Public Desire shoes (here!)

Det blev lite ändrade planer idag, vi kom till hamnen och båten vi skulle åka när kapten säger att det var väldigt blåsigt. Det var så konstigt för uppe hos oss var vädret perfekt men när vi åkte ner till hamnen så såg man på vattnet hur mycket vind det var där ute. Vi tog beslutet att inte åka ut idag då det skulle mest bli illamående under dagen. ;-) Vi drog till Ocean Club istället och åt lunch och solade en stund, nu är vi tillbaka hemma och jag vill sitta uppe på taket hela kvällen. Vi har äntligen kommit iordning lite där uppe så nu kan man vara där på kvällen (för varmt på dagen). Den här jumpsuiten har jag haft sen vi var i Kapstaden med Nelly men inte använt den sen dess, älskar den verkligen och hoppas att de får in några fler liknande. Är verkligen hooked på jumpsuits just nu, skönt och snyggt. Grymt skön dag som var helt oplanerad efter båtturen blev avbokad men vi fyllde den med massa härliga stunder. Nu ska vi fortsätta på samma spår och bara mysa! Puss, ha en skön kväll <3

//Change of plans today, we arrived to the port and the boat we were going in and the captain said that it was super windy. It was weird since the weather by our house was perfect but when we came down to the port you could see the water and how windy it was. We took the decision to not go out today since it would just end up with people getting sick. ;-) We went to Ocean Club instead and had lunch and tanned for a while, now we’re back home and I want to spend my night on the rooftop. We finally got some things up there so we can use it at night time (too hot during the day). I’ve had this jumpsuit since Cape Town with Nelly but haven’t used it since then, really love it and hoping for them to get some more similar things. So hooked on jumpsuits at the moment, comfy and nice. Great day that got totally unplanned after our cancelled boat trip but we filled it with lots of great moments. Now we’re continuing on the same track and will just chill! Hugs, have a great night <3

13 reaktioner på “ROOFTOP JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.