OCEAN DAY

janni-deler-ocean-dayDSC02398
janni-deler-ocean-dayDSC02414
janni-deler-ocean-dayDSC02405
janni-deler-ocean-dayDSC02408
janni-deler-ocean-dayFoto 2015-07-25 13 08 04
janni-deler-ocean-dayDSC02412

Beautiful day at Ocean Club yesterday, this was before it got super crowded…

God morgon! Igår hängde vi som sagt på Ocean Club, vi kom dit ganska tidigt och det var nästan tomt på folk. Helt underbart, haha! Någon timme senare var det proppfullt, tog ingen bild men la upp en på Snapchat (jannideler). Det är så otroligt mycket folk här i Marbella i sommar, stor skillnad från förra året vilket är superkul. :-) Glad över att så många hittat hit, det är verkligen ett av de bästa ställena jag vet. Kan inte förstå att vi bara har mindre än en vecka kvar här *gråtande smiley*, även om det ska bli kul att träffa vänner och få lite mer saker gjort så är det sorgligt. Man blir ganska lugn här och det har varit superviktigt för mig att få landa lite, så mycket som jag flängde runt innan vet jag inte hur länge kroppen hade orkat utan en paus. Nu ska jag njuta av de sista dagarna allt jag kan! Kommer komma upp en rolig tävling här under dagen, you don’t want to miss out. ;-) Puss!

//Good morning! As I mentioned we hung out at Ocean Club yesterday, we arrived pretty early and it was almost empty. So nice, haha! An hour later it was so crowded, didn’t take a picture but posted one on Snapchat (jannideler). There’s so many people here in Marbella this summer, a huge difference from last year which is so fun. :-) I’m glad so many people found this place, it’s for sure one of the best places I know. Can’t believe we have less than a week left here *crying smiley*, even if it’ll be fun to meet friends and get some more things done it’s sad. You get pretty calm here and it’s been super important for me to land a bit, as much as I was traveling around before this trip couldn’t be good for my body without a break. Now I’m going to enjoy these days to the fullest! Will be a great competition here during the day, you don’t want to miss out. ;-) Hugs!

22 reaktioner på “OCEAN DAY”

 • Linda says:

  Hej Janni! Du som reser så mycket måste ju ha något tips på hur man packar.
  Jag ska snart resa runt i asien i 2-3 månader och har redan ångest över hur jag ska lyckas packa inför detta.
  Hur tänker du när du ger dig iväg?

  Tack för en så stilren och inspirerande blogg!
  Kram

  • Janni says:

   Ja du, mitt bästa tips är att enbart packa det du VERKLIGEN använder, och försök tänka på att ta med saker som matchar flera olika plagg du tar med. :-) Det är mitt key-tänk när det kommer till packning :-) SÅ härligt du kommer ha det då, gött med en långresa! Kram <3

 • Mari says:

  Ser underbart ut =) Måste kika närmare på Marbella.

 • Ellen says:

  Så kul med en tävling :D

 • ISA says:

  dör lite på dessa bilder. for real. konstig fråga kanske men kommer vem som helst in på såna där clubs? <3

  • Janni says:

   Jadå, alla kan komma in. :-) Man kan hyra solsängar eller äta lunch, kostar en slant men alla får komma in. Kram!

 • Leta says:

  Amazing location!

  Your daily inspiration and motivation on http://www.letucc.com

 • Josefine says:

  Så fina bilder ! Ska dit i agusti sista veckan
  ! Såg man kunde betala för att va på olika platser på ocean club, var rekommenderar du? :) och måste bara fråga var denna fina bikinin kommer från ? Så bra blogg ! Kramar

  • Janni says:

   Hmm, svårt! Just nu är det proppfullt överallt så spelar nog inte så stor roll. :-) Kram!

 • Lina S says:

  Gah, ser helt underbart ut ju! Här ösregnar det, så jag sitter och drömmer mig bort och hoppas på bättre väder snart även om det inte ser ut som det..:P

 • Petra says:

  hey janni
  this photos look amazing! yes, i also think lots of people are going to marbella, #placetobe. haha ;) really want to go there and the ocean club next summer. :)
  have a nice day! <3

 • Linnea says:

  Hur härliga är inte bilderna? Hoppas du har en bra dag :)

 • Cajsa says:

  Hej! Vad är bikinin ifrån?? Jätte snygg!!!
  Kram

 • JOSEFIN B says:

  Så snygg bikini! <3

 • Hanne says:

  Where’s the bikini from? Loveee iT!

 • Fanny says:

  Hej Janni!
  Jag har precis bokat flygbiljetter till Malaga i slutet av augusti efter inspiration från din blogg :)
  Vi har inte bokat boende än. Jag förstår att du inte har koll på hotellen i områdena, men vilken del av Costa del Sol föredrar du? Vi vill kunna gå till havet (2 km max) och ha relativt nära till restauranger och shopping. Har kollat på hotell i Fuengirola, kan det vara nått å ha? Vi tänkte hyra bil för att åka till Gibraltar och Marbella också. Men är det bättre att boka hotell i Marbella direkt? Tänkte att hotell och parkering är billigare ifall man väljer att bo lite utanför.

  • Janni says:

   Hej fina du! Jag har tyvärr noll koll på just hotell, men jag hade inte velat bo i Fuengirola då det är en bit… Jag hade bokat i Marbella, säker på att du kan hitta något bra. Brukar finnas bra lägenheter att hyra (billigare än hotell), så googla runt lite. :-) Kram!

 • Jacquie says:

  Hej Janni!
  Åker till Marbella nästa vecka med pojkvännen och håller på att samla på mig dina tips om både mat och annat här från bloggen! (Bästa! Tack!) Men undrar om du har något bra tips på bikini-affär? Är Flamingo Market bra affär för det? Eller har du någon bättre? (gärna i Puerto Banus då det är där vi ska bo, nära OC) vill så gärna hitta en ny, snygg och härlig jag kan strutta runt i, haha! =P

  Är Yacht Week på G snart? =) Har jobbat där 3 år i rad, och mitt bästa tips är nog att ta med bra skor – typ sketa snygga converse – att festa i, inga klackar eller flip-flop! Glas krossas ofta på festerna och det är inge kul å skära sig i fötterna! I övrigt: massa bikinis! Det är det enda man går runt i, haha! Du kommer ha såå kul och äta såå gott! Stor kram!

  • Janni says:

   Hej fina du! Åh vad härligt ni kommer ha det, var beredda på en sjuk värme bara! ;-) Flamingo har riktigt balla bikinis, kolla in det. Annars finns Berhska och lite småbutiker i närheten av Flamingo, så jag är säker på att du kommer hitta något fint. Ja, imorgon bär det av till Yacht Week, ska bli så kul att se hur det är! :D Kram!

 • Victoria says:

  Så snygg bikini! Hur är den i storleken det är ju italienska storlekar. Vilken storlek tog du? Jag har C kupa men vet inte om jag skall ta 1 eller 2? Vad tror du? Please Help haha :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.